Billede af Club Montecastillo
Billede af Club Montecastillo
Billede af Club Montecastillo
Billede af Club Montecastillo
Billede af Club Montecastillo

Adresse: Castillo, Caleta de Fuste
Antigua, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.eliteclubresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club Montecastillo


På Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejendomsrettigheder på Club Montecastillo Til konkurrencedygtige priser. Vi har også mange uger af til salg i CANARY ISLANDS, SPANIEN. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre sig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen, der findes på denne side eller ringe os GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Club Montecastillo Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Gym, Vaskeri, Levende Underholdning, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Børnepasning (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (10.0 miles), Medicinsk faciliteter i nærheden, Restaurant i nærheden, Sportsdykning Tennis (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende),
Lufthavn
Fuerteventura - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Club Montecastillo

Når du køber timeshare på ejendomme som Club Montecastillo, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Club Montecastillo, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Montecastillo, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Montecastillo

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Montecastillo ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Montecastillo.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Montecastillo kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.