Foto af Shakespeare Classic Line
Foto af Shakespeare Classic Line
Foto af Shakespeare Classic Line
Foto af Shakespeare Classic Line
Foto af Shakespeare Classic Line

Adresse: Barton-Under-Needwood, Burton-on-Trent
Staffordshire, DE13 8EA, ENGLAND
Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Classic Houseboats i Barton Turns Marina


På Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejendomsrettigheder på Shakespeare Classic Line Til konkurrencedygtige priser. Vi har også mange uger af til salg i england. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre sig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen, der findes på denne side eller ringe os GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Shakespeare Classic Line Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt),
Resort faciliteter
Fiskeri, Supermarked, Sø, Vaskeri,
Nærliggende faciliteter
Børne s Pool (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Health Club (3.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Swimmingpool (3.0 miles), Telefon (Nærliggende)
Lufthavn
Birmingham - (30 miles - 48 km)
Tjek ind / ud
Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag

Nyd et hjemmefra-oplevelse på Shakespeare Classic Line

Når du køber timeshare til ejendomme som Shakespeare Classic Line, er du garanteret en årlig væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Shakespeare Classic Line, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Shakespeare Classic Line, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Shakespeare Classic Line

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare-videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Shakespeare Classic Line ejendom. Så hvis du har det Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Shakespeare Classic Line.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Shakespeare Classic Line kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.