Billede af Hilton Grand Vacation Club
Billede af Hilton Grand Vacation Club
Billede af Hilton Grand Vacation Club
Billede af Hilton Grand Vacation Club
Billede af Hilton Grand Vacation Club
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hiltongrandvacations.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Hilton Grand Vacations Club


Rejse og fritid gruppe er stolte af at tilbyde chancen for at købe Hilton Grand Vacation Points.

Hilton Vacation Points er et pointbaseret reservationssystem tildelt på årsbasis og er bundet til en gerning på en hjemby. På trods af dette kan ejere have deres timeshare intervaller udvekslet med tilknyttede Hilton resorts på steder som Orlando, Las Vegas, Hawaii, New York og Miami Beach i USA eller andre lande, herunder Skotland, Mexico og Canada. Endnu mere fleksibilitet tilbydes gennem deres partnerskab med udvekslingsselskaber som RCI. Dette giver ejere adgang til over 4,000 tilknyttet timeshare resorts i næsten 100 lande.

Hilton-samlingen af ​​resorts tilbyder rummelig villalejlighed med en bred vifte af faciliteter og den høje kvalitet af service, du ville forvente. Hilton Grand Vacation Points-systemet giver et højt niveau af fleksibilitet med Club Points, der fungerer som en valuta, der giver medlemmer adgang til klubmedlemskabsrettigheder, der bestemmes af hvor og hvornår de ejer og chancen for at få bonuspoint.

Bonuspoint giver medlemmerne mulighed for at købe ferieejerskabsinteresser og bruges sammen med andre tilknyttede programmer som varer, gavekort eller endda vedligeholdelsesafgifter. Alternativt kan bonuspoint bruges til hotelreservationer eller med RCI-udvekslingsferier.

Køb Hilton Grand Vacation Club timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Hilton Grand Vacation Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hilton Grand Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hilton Grand Vacation Club

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hilton Grand Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Hilton Grand Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Hilton Grand Vacation Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.