Billede af Vacation Village på Parkway
Billede af Vacation Village på Parkway
Billede af Vacation Village på Parkway
Billede af Vacation Village på Parkway
Billede af Vacation Village på Parkway

Adresse: 2949 Arabian Nights Blvd., Kissimmee, FL 34747, Florida, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.dailymanagementresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Vacation Village at Parkway


A timeshare Ejerskab i Kissimmee, Florida kan kun betyde én ting - forlystelsesparker. For forældre, der søger at vinde Faderen og Morsårets Award, er der ingen større indkvartering end Vacation Village på Parkway. Det er kun få minutter fra Disney's Magic Kingdom, Universal Studios og Sea World til glæde for børnene.

Men denne ekspansive udvej med over tyve høje bygninger har mere i butikken. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere tror det vil være en udfordring at forlade udvej og dens massive pool kompleks med seks opvarmede udendørs pools, seks hot tubs og to børnebassiner. Der er også poolaktiviteter og en legeplads på stedet, plus mere end tyve grillgriller, planlagt temapark shuttle og to naturvandreture åbne for alle. Ingen tvivl, Vacation Village på Parkway handler om sol og sjov.

Og når du endelig skal genoplade, samle familien og trække sig tilbage i nogen af ​​de over to og et halvt tusinde hyggelige værelser. Casual og komfortabel, de to og to soveværelser enheder er udstyret med et komplet køkken, stue, fladskærms-tv med dvd-afspiller, Wi-Fi, spisestue og møbleret terrasse. Opgraderede værelser har inspireret indretning fra Vestindien og tilføjer en sovesofa og spabad.

Ferieby ved Parkway Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Spillelokale, Handicappede, Vaskeri, Elevator, Legeplads Område, Swimmingpool, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (45.0 miles), Sejlsport (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (15.0 miles), Liveunderholdning (1.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Restaurant (Nærliggende) Shoppingområde (1.0 miles), Snackbar (Nærliggende), Spa (1.0 miles), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Orlando International - (17 miles - 27 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndag

Køb ferieby ved Parkway timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Vacation Village på Parkway før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Vacation Village på Parkway, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Vacation Village på Parkway

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Vacation Village på Parkway ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Vacation Village på Parkway.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Vacation Village på Parkway kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.