Billede af Villas de Santa Fe
Billede af Villas de Santa Fe
Billede af Villas de Santa Fe
Billede af Villas de Santa Fe
Billede af Villas de Santa Fe

Adresse: 400 Griffin Street, Santa Fe, 875011306,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.viresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Villas de Santa Fe? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Når man forsøger at bestemme hvor man skal købe en timeshare, er det vigtigt at overveje alle de ting, du gerne vil gøre mens du er på ferie. New Mexico er Land of Enchantment for de yngste medlemmer af jeres parti såvel som de mest erfarne. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker alt, hvad der tilbydes på Diamond Resorts Villas de Santa Fe, da det er den perfekte base for denne og enhver fremtidig ferie i USA.

Udvej er tæt på store attraktioner som Atalya Mountain, med stier, der bare tigger om at blive gået og udforsket. Landskabet er ude af denne verden, og med sådanne dejlige bjergkæder, der kan vandres om sommeren og skiedes om vinteren, er der masser at holde dig beboet i hver sæson. De rummelige villaer giver dig mulighed for at sprede sig og nyde dit eget rum, selvom du har hele familien sammen med dig, og det fuldt udstyrede tekøkken giver mulighed for lette måltider og varme chokolader, der skal tilberedes, når som helst. Der er også mange restauranter inden for et par minutter, så du vil altid blive forkælet for valg om hvor og hvad du skal spise.

Diamond Resorts Villas de Santa Fe lægger vægt på afslapning, og udvej er et sted for dig at tage tid ud af trængsel og travlhed i resten af ​​dit liv og hengive sig til en velfortjent pause.

Køb af Villas de Santa Fe timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Villas de Santa Fe før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Villas de Santa Fe, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Villas de Santa Fe

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Villas de Santa Fe ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Villas de Santa Fe.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Villas de Santa Fe kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.