Foto af Heritage Resorts - Mi Jardin
Foto af Heritage Resorts - Mi Jardin
Foto af Heritage Resorts - Mi Jardin
Foto af Heritage Resorts - Mi Jardin
Foto af Heritage Resorts - Mi Jardin

Adresse: Heritage Resorts Mi Jardin, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604 Marbella, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.heritageresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Heritage Resorts Mi Jardin


Denne RCI-tilknyttet timeshare udvej kan garantere dig en fantastisk ferie i luksusindkvartering. Mi Jardin, beliggende i solrige Benalmadena, Spanien, er det perfekte sted at bo hvis du vil opleve traditionel andalusisk levende i en pueblo landsby atmosfære. Dens rolige bjergskråning giver gæsterne mulighed for at slappe af i fred, selvom det kun er få minutter fra to pulserende turistområder: Fuengirola og Benalmadena. Begge disse steder er fornemme med ting at gøre, herunder strandpromenade, restauranter og butikker, fritidshavn, forlystelsespark og mange miles af sandstrande, det er, hvis du kan bære forlade feriestedet selv!

Den anlagte swimmingpool vil lokke dig til at whiling væk timer ved poolen. Indkvartering består af studiolejligheder, en-, to- og tre-værelseslejligheder, som alle er fuldt møblerede for at imødekomme par, familier og enslige rejsende. Disse komfortable og rolige lejligheder er airconditionerede til de eftermiddagste, og køkkenerne er fuldt udstyrede til at pynte fantastiske, hjemmelavede måltider i komforten i dit eget hjem hjemmefra. Du kan endda nyde en fantastisk grill på terrassen dag eller nat med alle de grillfaciliteter, der er til rådighed for dig. For en fredelig timeshare udvej, der er tæt på spændingen, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Mi Jardin.

Heritage Resorts - Mi Jardin Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Legepladsområde, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Bådsejlads (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live Underholdning (2.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (2.0 miles), Snackbar (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (3.0 miles), Vandski (1.0 miles), Whirlpool / Hot Tub (2.0 miles), Wind Surfing (1.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (14 miles - 22 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af Heritage Resorts - Mi Jardin timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Heritage Heritage Resorts - Mi Jardin, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Heritage Resorts - Mi Jardin, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Heritage Resorts - Mi Jardin

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare-videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Heritage Resorts - Mi Jardin ejendom. Så hvis du har det Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Heritage Resorts - Mi Jardin.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Heritage Resorts - Mi Jardin kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.