Foto af Melfort Village
Foto af Melfort Village
Foto af Melfort Village
Foto af Melfort Village
Foto af Melfort Village

Adresse: Melfort, Kilmelford ved Oban, Argyll, Skotland, PA34 4XD
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.melfortvillage.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Melfort Village? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Lad dig transporteres til nogle af de mest fantastiske skotske kystlandskaber med timeshare på Melfort Village i smukke Argyll, Skotland. Denne Gold Crown RCI resort kommer i en klynge af stenhuse bygget i det nittende århundrede er kun et stenkast fra kysten eller Loch Melfort, og har fuldt udstyret gård køkken. Hvis du besøger om vinteren, vil du også kunne drage fordel af at opbygge en hyggelig pejs i dit sommerhus og snuggle op på sofaen til en varm, sjæloprettende aften ved flammerne. Hytterne er indrettet i to grupper: Den ene ligger inden for den indvendige landsby, og den anden danner en halvmåne i den gamle mands oprindelige vægge.

Vågn op hver morgen til en overflod af frisk landluft, og nyd udsigten fra din private gårdhave med udsigt over de ulasteligt anlagte haver. Tag en dukkert i den fuldt overvågede indendørs pool eller tag en afslappende spa-behandling - men glem ikke at reservere på forhånd! Nyd aftenmåltider i restauranten Shower of Herring, eller brug blot dit køkken til et solidt hjemmelavet måltid. Lokale faciliteter inkluderer ridning, bådture, fiskeri og sightseeing - og seværdighederne er bestemt betagende! Til hjemmelavet timeshare, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Melfort Village.

Melfort Village Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Billard eller poolbord, Sauna, Indendørs swimmingpool, Fitnesscenter, Spa, Spa: Ansigtsbehandlinger, Neglebehandlinger, Massage, Kropsbehandlinger, Gavebutikker eller aviskiosk, På stedet - Swimmingpool - antal pools: 1, Concierge-service , Vaskeri, Forretningsservice, Internetadgang på offentlige områder (tillægsgebyrer kan forekomme): Trådløs internetadgang, Sprog, der tales på stedet: Engelsk
Nærliggende faciliteter
Sportsbaner / Terræn (Nærliggende), ATM / bank (16.0 mi), Biludlejning (16.0 mi), Medicinsk facilitet (16.0 mi), Posthus (2.0 mi), Valutaveksling
Lufthavn
Glasgow eller Edinburgh - 160km eller 210km
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Melfort Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Melfort Village, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Melfort Village, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Melfort Village

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Melfort Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Melfort Village.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Melfort Village kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.