Billede af Maeva Inter Residences Tignes
Billede af Maeva Inter Residences Tignes
Billede af Maeva Inter Residences Tignes
Billede af Maeva Inter Residences Tignes
Billede af Maeva Inter Residences Tignes

Adresse: Val Claret, Tignes, Frankrig,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: https://www.maeva.com/fr-fr/residence-maeva-inter-residences_8063.html

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Maeva Inter Residences Tignes


Drømmer du om en ferie på pister af de franske alper? Leder du efter indkvartering, der giver fantastisk adgang til skråningerne i Tignes? Hvad med nogle fantastiske faciliteter at slappe af i slutningen af ​​en lang dag op og ned i pulveret? Se ikke længere end timeshare på Maeva Inter Residences Tignes.

Denne dedikerede skisportssted er kun en 100m fra skilifterne, hvilket gør det til et ideelt sted at nyde din årlige skiferie. Udvej omfatter mere end 150 lejligheder, alt sammen med din komfort i tankerne. 7-etagers bygning har to elevatorer, hvilket betyder at adgang til værelset er let. Og denne specielle udvej giver dig også præferencesatser på mange vintersport for at dele med din fest: mountainbike på sne, snowkite og Freeride. Derudover er der to penduler til rådighed, der løber hele dagen og natten afhængigt af din rejseplan.

Værelserne er enkelt og traditionelt indrettede med alle de nødvendige faciliteter. Ejere og gæster kan fuldt ud nyde den opvarmede indendørs swimmingpool og sauna, en udlåns service, der omfatter fondue sæt, bøger, strygefaciliteter og meget mere. I nærheden finder du forskellige wellness- og fitnesscentre sammen med det livlige centrum af Val Claret. Hvad mere kan du ønske dig? Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere mener, at de, der elsker at stå på ski, vil byde på Maeva Inter Residences Tignes.

Maeva Inter Residences Tignes Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Husdyr tilladt, håndklæder, sengelinned, tv
Resort faciliteter
Indendørs swimmingpool, Sauna, Fjernsyn i lobbyen, Billard eller poolbord, På stedet - Swimmingpool - antal pooler: 1
Nærliggende faciliteter
Salon, Natklub, Hæveautomat / bank, Fitnesscenter (1.0 mi)
Lufthavn
Genève eller Lyon - 200kms
Tjek ind / ud
Søndag, lørdag

Køb Maeva Inter Residences Tignes timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Maeva Inter Residences Tignes, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering hos Maeva Inter Residences Tignes, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Maeva Inter Residences Tignes

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Maeva Inter Residences Tignes ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Maeva Inter Residences Tignes.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Maeva Inter Residences Tignes kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.