Foto af Vacation Village på Parkway, Florida
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Ferieby på Parkway
Florida


Til salg: Tilbud *
Feriested: Vacation Village på Parkway
Land: Florida
Uge: 34
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere info: Bi-Annual Even

Lav en forespørgsel
2949 Arabian Nights Blvd., Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitikken for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  A timeshare Ejerskab i Kissimmee, Florida kan kun betyde én ting - forlystelsesparker. For forældre, der søger at vinde Faderen og Morsårets Award, er der ingen større indkvartering end Vacation Village på Parkway. Det er kun få minutter fra Disney's Magic Kingdom, Universal Studios og Sea World til glæde for børnene.

  Men denne ekspansive udvej med over tyve høje bygninger har mere i butikken. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere tror det vil være en udfordring at forlade udvej og dens massive pool kompleks med seks opvarmede udendørs pools, seks hot tubs og to børnebassiner. Der er også poolaktiviteter og en legeplads på stedet, plus mere end tyve grillgriller, planlagt temapark shuttle og to naturvandreture åbne for alle. Ingen tvivl, Vacation Village på Parkway handler om sol og sjov.

  Og når du endelig skal genoplade, samle familien og trække sig tilbage i nogen af ​​de over to og et halvt tusinde hyggelige værelser. Casual og komfortabel, de to og to soveværelser enheder er udstyret med et komplet køkken, stue, fladskærms-tv med dvd-afspiller, Wi-Fi, spisestue og møbleret terrasse. Opgraderede værelser har inspireret indretning fra Vestindien og tilføjer en sovesofa og spabad.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
  Resort faciliteter
  Børne s Pool, Træningsudstyr, Spillelokale, Handicappede, Vaskeri, Elevator, Legeplads Område, Swimmingpool, Spabad / Spabad,
  Nærliggende faciliteter
  Biludlejning (Nærliggende), Strand (45.0 miles), Sejlsport (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (15.0 miles), Liveunderholdning (1.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Restaurant (Nærliggende) Shoppingområde (1.0 miles), Snackbar (Nærliggende), Spa (1.0 miles), Tennis (Nærliggende)
  Lufthavn
  Orlando International - (17 miles - 27 km)

  Tjek ind / ud
  (Uger) Fredag, lørdag, søndag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Smukke condo i Central Kissimmee, tæt på Disney-parkerne, vandlandene, den gamle bydel, alle de andre parker og Orlando centrum. Denne lejlighed ligger tæt på Floridas Turnpike Road 192, så det er let at komme rundt i Kissimmee-området og resten af ​​Florida. Tæt på shopping, både forretninger og madbutikker. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, soveværelse med lagner, badeværelse med håndklæder, vaskemaskine og tørretumbler, TV, sofagruppe og spisebord. Der er en balkon med møbler. Komplekset har egne puljer til både voksne og børn og en jacuzzi. Parkering er god på stedet og overvåges. Der er en lift og god tilgængelighed både for klapvognen og hvis du har brug for andre hjælpemidler.
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 1132 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.