Billede af Dom Pedro Marina Hotel, Portugal
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Dom Pedro Marina Hotel
Portugisisk vin


Til salg: £ 3,000 *
Feriested: Dom Pedro Marina Hotel
Land: Portugal
Uge: 16
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere oplysninger: Morgenmad inkluderet - Udløb 2028

Lav en forespørgsel
Avenida Tivoli, Lote H4 Vilamoura, 8125-410 Quarteira, Algarve, Portugal,

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatpolitk for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Stående ud midt i den ubesmittede blå og hvide af Algarve kyst i Vilamoura, Portugal er det smukke Dom Pedro Marina Hotel. Det fortryder med sine jordiske terracotta nuancer, store balkoner og flydende arkitektur. Herfra, timeshare Ejere forkæl dig med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og masser af solskin.

  Stranden er kun tre minutters gang væk. Det er en oase af fritid, der byder på privat strandadgang med liggestole, parasoller og egen restaurant og bar. Den gennemtrængende atmosfære er tilbagelænet og Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere finder, at dette vidunderligt strækker sig til indersiden af ​​det fire-stjernede feriested. Haverne omgiver boligen, suppleret med en udendørs swimmingpool foret med flere liggestole og et boblebad. En italiensk restaurant forbedrer stemningen yderligere ved at tilføje elementer af en autentisk trattoria til blandingen af ​​grønne, terrasser og pools.

  Desuden er dette haveanlæg i fuld visning fra de over hundrede og halvtreds værelser og suiter på Dom Pedro Marina Hotel. Hver er et oase af komfort og har aircondition, tv og radio, minibar, telefon og eget badeværelse med bruser, badekar og hårtørrer. Opgraderede enheder tilføjer en entré, stue med sovesofaer, liggestole og jacuzzi for din større tilfredshed.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Stor havvendt terrasse med spabad og spisestuemøbler. Balkon ud af soveværelse. Lejlighed på 5. sal har to soveværelser, to badeværelser og sovesofa i stuen med plads til op til 6 personer. Spiseplads ud af stuen. Bagageplads plus masser af skabsplads. Morgenmad til alt inkluderet. Ejerskabet løber indtil udgangen af ​​2028.
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 100 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.