Foto af Hilton Grand Vacation Club i Craigendarroch, Skotland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Skotland


Til salg: Tilbud *
Resort: Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Land: Skotland
Uge: 47
Sæson: Høj
Størrelse: 3 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Hilton Grand Vacations på Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skotland

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatpolitk for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Hvis en pittoresk indstilling og en betagende udsigt er hvad du leder efter, timeshare På Hilton Craigendarroch kan være perfekt til dig. Med udsigt over Cairngorm National Park og tæt på landsbyen Ballater, Skotland, Er dette elegante landsted den perfekte højlandsflyvning. Lodges og lejligheder er stilfuldt indrettet og møbleret, herunder alle faciliteter, der er nødvendige for at fremme lethed og total afslapning. Fritidsfaciliteter på stedet omfatter tennisbaner, svømmebassiner, et spillerum og en studiebar hvor du kan hente en bog eller to til at tage tilbage til din hyggelige suite og i løbet af timerne. Gå på vandreture eller cykle rundt om de mange naturstier i nærheden eller tabe dig i skov og skovbrug.

  Hvis du ikke har noget imod at køre, skal du springe ned til Balmoral for at udforske - hvis dronningen er i bopæl, kan du endda modtage en bølge, når hun passerer dig forbi! Du kan også gå på ski på The Lecht eller prøve dig på ridning og quadcykling, som begge kan findes en kort køretur væk. Med nogle af de bedste landskaber i Skotland, Hilton Craigendarroch er en vidunderlig introduktion til højlandet, og Rejse og fritid gruppe Anbefaler stærkt at overveje det til din næste timeshare investering.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Some Units), Vaskemaskine / tørretumbler
  Resort faciliteter
  Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Skiskole, Squash, Svømmebassin (Indendørs), Telefon, Tennis, Spabad / Whirlpool, Udendørs bassin,
  Nærliggende faciliteter
  Strand (42.0 miles), Casino (42.0 miles), Langrend (17.0 miles), Downhill Ski (19.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (8.0 miles) , Sø (10.0 miles), medicinsk faciliteter (i nærheden), vandski (10.0 miles), vindsurfing (10.0 miles),
  Lufthavn
  Aberdeen - (40 miles - 64 km)

  Tjek ind / ud
  Lørdag Søndag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Vi har nydt mange år med at bruge Lodge 43 på Hilton Craigendarroch. Standarden er fremragende, alt i lodgen er førsteklasses, så du kan slappe helt af. Svøm i poolen, nyd frokoster og snacks i baren og nyd selvfølgelig den naturlige skønhed i bakkerne omkring.

  Vi har underholdt venner og familie gennem årene, som også er blevet imponeret, pladsen er fantastisk!!

  Besøg Lochnagar Distillery, vi får altid en flaske malt derfra, gåtur i bakkerne eller bare slapper af med en bog i lodgen.

  Vi bliver ældre nu og synes, at kørslen er lidt for meget, så vi vil gerne sælge den for at give andre mulighed for at nyde den. Du bliver ikke skuffet!!
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 112 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.