Foto af Loch Rannoch Highland Club, Skotland
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Loch Rannoch Highland Club
Skotland


Til salg: Tilbud *
Feriested: Loch Rannoch Highland Club
Land: Skotland
Uge: 32
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
The Avenue, Kinloch Rannoch, Perthshire, PH16 5PR, Skotland

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatpolitk for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Beliggende i naturskønne Perth og Kinross, Loch Rannoch Highland Club er en smuk, fjernbetjening timeshare mulighed, der lover mere end det sædvanlige. Beliggende i landdistrikterne Perthshire, ligger feriestedet lige på lochshore, hvilket giver feriegæster en smag af luksus og evnen til at afbryde forbindelsen fra det hektiske hverdag. Landskabet er ude af denne verden; Dette kommer op igen og igen, og Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker absolut de fem stjernede visninger. Vi kender til rejsende, der vender tilbage år efter år, tilbringe uger i blødninger i seværdighederne og strækker sig på minder om det kommende år.

  Skotland er kendt for sine venlige beboere, som omfatter røde hjorte, ottere og sæler, sammen med brændende hårede Jamie Fraser lookalikes. At tage en kaffe ind i vinterhaven betyder, at du vil kunne få øje på disse strålende væsner fra indendørs varme og komfort med udsigt over vandet. Mens dine naboer kan flockes til Malaga eller Algarve, hvil let på, at du har valgt Loch Rannoch Highland Club, og du er i en yderst afslappet ferie væk fra trængsel og travlhed i vores hektiske enogtyvende århundredes liv.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Lodgen har panoramaudsigt over søen og det omkringliggende landskab og er luksuriøst indrettet til 4 sovepladser.

  Det ligger i Loch Rannoch Highland Club-komplekset, hvor ejere og gæster kan nyde en række rekreative faciliteter.

  Spisning og bar er tilgængelige i komplekset på Loch Rannoch Hotel 5 minutters gang fra lodgen. Et yderligere hotel og en velassorteret butik er mindre end en kilometer væk i den attraktive landsby Kinloch Rannoch.
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 2904 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.