Foto af Diamond Resorts Fractional Ownership, Vacation Club
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab
Vacation Club


Til salg: Tilbud *
Resort: Diamond Resorts Fraktioneret ejerskab
Land: Vacation Club
Samlet fraktion: 1 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 7000
Sæson: Flydende når som helst
Størrelse: varierer
Type: Lejlighed
Yderligere oplysninger: Skøde til Jardine del Sol

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitikken for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Det nyeste ferieejerskabsprodukt tjener bestemt tradition! Fraktioneret ejerskab er en ny måde at eje ferietid på (timeshare). Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Hvert år får du tildelt et bestemt antal fraktionerede punkter, som du kan bruge hvor som helst du vil i virksomhedens portefølje. I stedet for den samme udvej hvert år, så prøv dem alle at finde din favorit. En sådan fleksibilitet var tidligere uhørt, medmindre den blev brugt udvekslingsselskaber. Når ejendomsretten er ophørt, sælges ejendommen, og du vil være blandt dem, der får deres snit. At eje med Diamond Resorts betyder, at dine fraktionerede punkter kan bruges på enhver af feriestederne i deres imponerende portefølje.

  Udforsk de forskellige destinationer og lande, luksusen af Diamond Resorts verden over, og husk, at det følgende år kan du bare vælge en anden timeshare -fraktioneret udvej i et andet land. For en levetid på vidunderlige ferieminder og fremragende værdi for pengene, anbefaler Travel and Leisure Group stærkt at overveje fraktioneret ejerskab med Diamond Resorts.

  Ring til Travel & Leisure Group nu for at få mere at vide om dette vidunderlige timeshare -alternativ, der nu er tilgængeligt på videresalgsmarkedet, "til en brøkdel af feriestedets oprindelige pris".

  Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af Fraktioneret ejerskab på Diamond Resorts Fraktioneret ejerskab til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Denne Diamond Resorts brøkdele ejerskab uge, deeded til deres smukke Solens haver resort på Lanzarote, tilbydes med op til 10,494 Diamond Resorts-point til en værdi af over 1,000 £.

  Slutdatoen er den 31. december 2027, hvor ejendommen vil blive solgt, og ejeren vil modtage en forholdsmæssig andel af værdien i overensstemmelse med vilkårene i den fraktionelle ejerskabsaftale. Administrationshonoraret betales til udgangen af ​​2022.

  Få mere at vide om alle fordelene ved at blive medlem af Diamond Resorts her
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 1156 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.