Billede af Lakeland Village, England
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Lakeland Village
England


Til salg: £ 2,500 *
Resort: Lakeland Village
Land: England
Uge: 03
Sæson: Lav
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Newby Bridge, Ulverston, Cumbria, LA12 8PX, England

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privacy Policy for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Lake District er et specielt sted, et område med så stor naturskønhed, at den er blevet udpeget som UNESCOs verdensarvssted. Utallige digte, romaner og andre kunstværker er blevet inspireret af dette område og for en timeshare hjemme kunne du ikke gøre meget bedre. Lakeland Village er en række hytter beliggende ved bredden af ​​floden Leven, alle fagligt møblerede for at give dig en problemfri overgang fra det normale liv til dit hjem væk fra hjemmet.

  En timeshare i England er et godt valg, hvis du foretrækker at minimere rejsetiden, negere enhver organisatorisk elendighed, eller bare hvis du foretrækker at holde dig tæt på hjemmet, men folk fra hele verden gør en stor pilgrimsrejse til at besøge søerne og være inspireret af dette landskab for sig selv, så opholder sig 'hjemme' ikke 'kedeligt'. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at vandre gennem landet tæt på Lakeland Village, komme i kontakt med vores indre Wordsworth.

  Feriegæster vender tilbage til Lakeland Village igen og igen, så du vil fortsætte med at se de samme venlige ansigter på hvert af dine besøg. En timeshare her er virkelig mere som et andet hjem, og du vil planlægge dit tilbagevenden, før du ved det.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Tv, video eller dvd, madlavning faciliteter
  Resort faciliteter
  Bar / Cocktail Lounge, Biludlejning, Dag Spa, Fitnessrum - Udstyret, Vaskeri, Legeplads, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool - Indendørs, Tennis, Spabad Spa eller Hot Tub
  Nærliggende faciliteter
  Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Fiskeri, Golf, Ridning, Sø, Sejlads / Udlejning
  Lufthavn
  Manchester / MHT90 Miles / 145 KM

  Tjek ind / ud
  Lørdag Søndag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 518 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.