Billede af Club La Costa Vacation Points, Points
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare Til Leje på
Club La Costa Vacation Points


Til leje fra kun pris ved ansøgning *
Klub: Club La Costa Vacation Points
Type: Punkter
Point: 3000
Sæson: Flydende når som helst

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Private policy for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Som forhandler af Club La Costa Vacation Club Points og foretrukne partner Rejse og fritid gruppe Er glade for at tilbyde mulighed for at videresælge CLC-point. Denne ferieordning tilbyder medlemmer adgang til Club La Costas portefølje af luksuriøse feriesteder på steder lige fra Skotland, Tenerife Og Orlando Florida. Medlemmerne har også mulighed for at udveksle deres point, der giver medlemmer adgang til tusindvis af resorts rundt om i verden.

  Club La Costa Vacation Points medlemmer kan bære point fra tidligere eller efterfølgende år, hvis de ønsker at planlægge en længere ferie pause. Hvis medlemmerne vælger at de selv kan tilbyde point til familiemedlemmer og venner, så de kan nyde Club La Costas multi-prisbelønnede oplevelse.

  Som forventet fra luksushoteller findes en række aktiviteter på Club La Costa resorts fra vintersport og vandreture i Østrig At slappe af på stranden eller ved poolen i Spanien. Der er endda børneklubber til rådighed, der tilbyder forældrene chancen for at have tid til sig selv. Som forventet vil Club La Costa repræsentanter altid være ivrige efter at hjælpe, om det er samtidig med at arrangere en tur eller endda mens de er ude på ferie, hvilket betyder, at ferieklubmedlemmer aldrig skal efterlades.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 78 gange

  * Den viste lejepris er en engangsbetaling for hver uge, brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker den periode i belægningsåret - Andre omkostninger kan være gældende.