Foto af Glenmor på The Gleneagles Hotel, Skotland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Glenmor på The Gleneagles Hotel
Skotland


Til salg: £ 14,000 *
Resort: Glenmor på The Gleneagles Hotel
Land: Skotland
Uge: 10
Sæson: Høj
Størrelse: 3 Soveværelse

Lav en forespørgsel
The Gleneagles Hotel, Auchterarder, Perthshire, Skotland, PH3 1NF

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Kombinerer det private rum og komforten i dit helt eget luksuriøse hjem og giver dig mulighed for at nyde alle de golf-, fritids-, spisestue- og rumfaciliteter, som gæsterne på Gleneagles-hotellet har til rådighed.

  De luksuriøse indgiver består af to, tre og fire soveværelser omgivet af en lille lochan og en landsby grøn. Der er i alt 53 boliger færdig til en luksuriøs standard i Glenmor landsbyen, som ligger i hjertet af 850 acre Gleneagles ejendom. Designet af Amanda Rosa, den internationalt anerkendte designer, indeholder de alle de moderne apparater og designerindretning sammen med en fantastisk udsigt over det smukke landskab.

  De unikke fordele ved at være ejer af Glenmor er i tillæg til brugen af ​​Gleneagles hotel ejendom og faciliteter, herunder 5 stjerne concierge service, gratis adgang til The Health Club og dens fritidsfaciliteter og eksklusive arrangementer for ejere i Tryst Cafe Bar .

  Logerne opretholdes hele året af dedikeret personale, hvilket sikrer, at din lodge er så smuk som den første dag. De har alle en fantastisk åben plan spisestue med granit færdige køkkener, alle med moderne apparater, åbent plan lounges og overbærende badeværelser. Der er også generøst store terrasser.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 112 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.