Billede af Club Marina, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Club Marina
Tenerife


Til salg: £ 4,800 *
Feriested: Club Marina
Land: Tenerife
Uge: 2 Flydende
Sæson: Rød
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Calle Minerva Nummer 2, Costa del Silencio
Las Galletas, CANARY ISLANDS, SPANIEN

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Lige på sydspidsen på Tenerife er Costa del Silencio, den "stille kyst", der tilbyder en afslappende pause væk fra støj og stress i hverdagen. Club Marina er en fantastisk mulighed for dem, der går på ferie for at slappe af, tilbringe tid sammen med venner eller familie og at sole sig ved poolen, måske med en god bog eller en forfriskende drink.

  Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kender værdien af ​​at sænke ned. Det er alt for nemt at blive fristet til at kramme for meget ind i en kort pause. Du ender med at vende tilbage træt; næsten behov for en anden ferie! At tage den pause du fortjener er afgørende, og med to puljer og et hot tub på stedet sammen med en restaurant og bar og et fuldt udstyret køkken, er der ikke behov for at forlade komforten af timeshare hvis du ikke vil.

  For dem, der vove sig ud, er Tenerife en rigtig legeplads. De tilbudte aktiviteter omfatter hvalsafari, et besøg i El Teide vulkanen, surfing, vandreture gennem den interessante løv i interiøret, og selvfølgelig at se alle øens smukke strande. Med så meget på tilbud kan det være værd at booke din næste ferie her også!


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
  Resort faciliteter
  Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
  Nærliggende faciliteter
  Strand (1.0 miles), Bådsejlads (1.0 miles), Casino (7.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Gymnastiksal (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Medicinsk Udstyr I nærheden), Racquetball (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (4.0 miles), Windsurfing (3.0 miles)
  Lufthavn
  Reina Sofia - (7 miles - 11 km)

  Tjek ind / ud
  (Uger) fredag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Residence Club Marina har et fremragende ry og har modtaget flere priser for fremragende karakter fra RCI. Klubbenes infrastruktur opdateres regelmæssigt og forbedres, hvilket er meget værdsat af medlemmerne. Det er et ideelt sted at slappe af, nyde og nyde solen på De Kanariske Øer som et par med familie eller venner.
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 134 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.