Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club, Spain
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club
Spanien


Til salg: Tilbud *
Feriested: Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club
Land: Spanien
Samlet fraktion: 2 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 8000
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse
Type: Lejlighed

Lav en forespørgsel
Los Amigos Beach Club, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 20, 29647 Mijas Costa, Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Det seneste ferieejendomsprodukt springer traditionelt traditionelt! Fraktioneret ejerskab er en ny måde at eje ferie tid på (timeshare). Hvert år vil du blive tildelt et sæt antal brøkdele, som du kan bruge hvor som helst du vil have i virksomhedens portefølje. I stedet for den samme udvej hvert år, så prøv dem alle for at finde din favorit. En sådan fleksibilitet var tidligere uhørt, medmindre man anvendte udvekslingsselskaber. Når ejendomsretten til ejendomsretten ophører, sælges ejendommen, og du vil være blandt dem, der får deres udskæring. At eje med Diamond Resorts betyder, at dine fraktioner kan bruges på mange af deres resorts resorts. Denne udvej er kun en af ​​dem!

  Hvis du overvejer Fraktioneret ejerskab I Malaga, Spanien, Hvorfor ikke overveje Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club? Diamond Resorts er gået ud over dette resort, herunder alle de små hånd, der kan gøre enhver standardferie til en dyb brønd med vidunderlige minder. Du vil straks blive hilst velkommen af ​​anlagte haver og smilende personale og derefter vist til din lyse, luftige og rummelige lejlighed for at starte din uge (eller mere) under den fantastiske kystsol. Du finder masser at gøre både inden for feriestedet og ud - ikke mindst er Fuengirola's livlige gademarked, der finder sted hver tirsdag.

  Spar lidt plads i din bagage ved at låne bøger fra udvejsbiblioteket, slappe af i enten indendørs eller udendørs pool (eller begge!), Lad dine problemer vaske væk i saunaen og boblebadet, og tag dine venner og familie til klubhuset At slappe af med en drink og møde nye mennesker - hvoraf nogle vil være medejere og venner for livet! For en levetid af vidunderlige ferieminner og fremragende værdi for pengene, Rejse og fritid gruppe Anbefaler stærkt at overveje Fraktioneret ejerskab Med Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  -
  Resort faciliteter
  Bankboks / boblebad, Børnepasning / børnebassin, Dampbad, Spillehal / dampbad, Indendørs svømmebassin, Fitnesscenter, Natklub, Swimmingpool, Udendørs swimmingpool - børn: Ja, Udendørs swimmingpool - samlet antal puljer: 3
  Nærliggende faciliteter
  Spa, Services: Negle, Massage, Kropsbehandlinger, Ansigtsbehandlinger
  Lufthavn
  Malaga, 30kms

  Tjek ind / ud
  Søndag, lørdag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 148 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.