Foto af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Spanien


Til salg: Tilbud *
Resort: Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Land: Spanien
Samlet fraktion: 1 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 1540
Sæson: Flydende når som helst
Størrelse: 2 Soveværelse
Type: Lejlighed

Lav en forespørgsel
Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privacy Policy for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village leverer femstjernet glamour og service blandet med luksus komfort og fornøjelse, lige for dig og din familie. Denne eksklusive familieby på Tenerife, Spanien har alle de elementer, der består af timeshare Ferie lyksalighed.

  At være en del af den eksklusive CLC Sunningdale Signatur Collection gruppe af ejere, medlemmer vil finde alle aspekter af deres ferie er blevet skræddersyet med glæde og deluxe komfort i tankerne. Epitomized et tilsvarende niveau af fem-stjernet service, luksus ved interiør design excellence og udkølet glamour kun fundet i de mest fremtrædende af hoteller.

  CLC Sunningdale Signatur Collection Ejere oplever de mest luksuriøse opholdsrum på alle CLC World feriebyer på Tenerife, såsom elegante inventar, rummelige suiter og værelser, overdådige møbler og luksus mærkevarer. Store private terrasser med jacuzzi boblebad, chill out liggestole og alt hvad du behøver for god al fresco spisning kan findes udenfor.

  Den luksuriøse airconditionerede suite sover op til seks personer. Den rummelige åbent plan spisestue / opholdsstue indeholder en underholdning væg, der har et monteret, storskærms-tv og Apple TV-boks, surround sound system og dvd-afspiller. Den overdådige en-suite soveværelse med sin king-size seng er klædt i monogram Signature lagner / pudevipper, fløjl hovedgærde og stort tv. Silestone kvarts arbejdsområder og store navneapparater og pryder køkkenområdet.

  En forbedret ferieoplevelse er et kendetegn for at være en VIP Signature ejer. CLC personlig concierge service, herunder hurtig check-in, sætter straks tonen til ferie lyksalighed, der venter. Vælg spisestue hvor du kan få en særlig middag tilberedt og serveret i din lejlighed med et akkompagnement af levende musik, hvis du ønsker det! Alt dette gør CLC Signature Collection det bedste feriested på Tenerife.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 4232 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.