Billede af Marriotts Phuket Beach Club, Thailand
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Phuket Beach Club
Thailand


Til salg: £ 10,499 *
Feriested: Marriotts Phuket Beach Club
Land: Thailand
Uge: 1 Flydende
Sæson: Platinum
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere info: Fase 1

Lav en forespørgsel
Marriott's Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalang-distriktet, Phuket, Thailand

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Laden med svajende palmer i en afslappet og afsondret del af Thailand, Marriott's Phuket Beach Club udstråler stillhed og ro, hvilket gør det til et drømsted at slappe af. Uberørte strande strækker sig i miles, og din nærmeste nabo er det skumløse Andamanhav. Opmærksomhed for detaljer, strejf af unik thailandske luksus og personlig service er telekort for dette stille, men alligevel livlige timeshare-resort. Du har fuld og ubegrænset adgang til faciliteter og faciliteter på JW Marriott Phuket Resort sammen med den anerkendte Mandara Spa, som giver dig adgang til en virkelig foryngende forkælelse.

  Marriott's Phuket Beach Club er en utrolig velafrundet timeshare Udvej, der ikke blot giver mulighed for at komme ud af hverdagen, men også muligheden for at lære nye ting - prøv din hånd på Thai Ginja Cooking Course, lær Batik stof maleri, trapezens kunst, opdag salsadansen og så slappe af ved solnedgang Med yoga eller pilates. Nyd et udvalg af kulinariske lækkerier fra over ti restauranter, hver med deres eget specielle twist. Rejse og fritid gruppe Stærkt anbefale denne sjældne mulighed for at udforske spændingen, mysteriet og eventyret i Thailand, før det bliver snappet op.

  Sæsoninformation Uge Antal (r)
  Sølv N / A
  Guld 21-38
  Gold Holiday N / A
  Platin 1-20, 39-50
  Platinum Plus 27-35


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 340 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.