Billede af Q Hotels & Resorts Belton Woods, England
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Q Hoteller & Resorts Belton Woods
England


Til salg: £ 6,500 *
Feriested: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Land: England
Uge: 52
Sæson: Peak
Størrelse: 3 Soveværelse
Yderligere info: Altid nytårsaften - W / C 30. december

Lav en forespørgsel
Belton Woods, Belton, Near Grantham, Lincolnshire, NG32 2LN, England

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privacy Policy for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Fundet blandt 475 hektar af rolige Lincolnshire skov; Et historisk amt i øst for England. Belton Woods kan findes kun fire minutters kørsel fra National Trust webstedet Belton House, et klassisk engelsk landsted, der sidder blandt hollandske haver, 1300 acre deer park med onsite restauranter, indendørs legeplads og eventyr legeplads.

  Belton Woods ' timeshare Kommer i en række luksusindgivere bestående af 2 soveværelse halvt dobbelthuse og 3 soveværelse fritliggende indgiver. Indgiverne er fulde af karakter med omhyggeligt udvalgte tæpper og møbler sammen med deres smukke omgivelser, hvilket giver en virkelig vidunderlig oplevelse. Faciliteterne omfatter et fuldt udstyret køkken, lydanlæg, privat sauna, marmor ensuite, frisk linned og gratis trådløs internetadgang blandt andre.

  Rejse og fritid gruppe Mener Belton Woods at være en af ​​QLodges flere familievenlige resorts tilbyder en række familieaktiviteter, der giver gode nyheder til timeshare ejere. Dette omfatter minigolf, tennis, fodboldbane og tre naturstier. Den udvej er også hjemsted for en PGA Championship godkendt golfbane, state of the art gym, opvarmet pool, skønhedssalon og massage værelse. Der er også Højoktanaktiviteter Tilgængelig på Belton Woods herunder quad biking, off road kørsel, bueskydning, mountain biking og duer skydning.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Lodgen er rummelig og meget behagelig for op til 8 personer med tre bad / brusebad. Indstillingen er meget fredelig og landdistrikterne, men alligevel er der meget let adgang til fritidsfaciliteter på hotellets websted. Grantham er en meget kort køretur væk med et godt udvalg af restauranter og butikker. Det er et ideelt sted for en uges ferie.
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 3098 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.