Billede af Kilconquhar Estate & Country Club, Skotland
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Kilconquhar Estate & Country Club
Skotland


Til salg: £ 2,500 *
Feriested: Kilconquhar Estate & Country Club
Land: Skotland
Uge: 17
Sæson: Høj
Størrelse: 3 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr. ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skotland

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Denne vidunderlige familie feriested kan findes i East Neuk of Fife, Skotland Beliggende i den hyggelige lille by blandt 130 acres af smukke højland grunde. Rejse og fritid gruppe Tro boet tilbyder en bred vifte af fritidsfaciliteter herunder en opvarmet swimmingpool, saunaer og gymnasium. Det er også et ridecenter, der omfatter ridningstimer og strandrundturer, aromaterapi-behandlinger, børneklub og sightseeingture omkring East Neuk så timeshare Ejere bør altid have masser at gøre.

  Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har to restauranter på tilbud, der også er åbne for besøgende på ejendommen. Den Hvide Cockade, en bistro-stilrestaurant tilbyder måltider mellem 8: 30am - 8: 45pm, der tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad med skotsk tema. Menuen har også en børnemenu og en kontinental morgenmad tilbydes. Lindsay-værelset har en traditionel skotsk indstilling og er åben til aftensmad onsdag aften og tilbyder et tre retters måltid. Private bookinger er også tilgængelige.

  timeshare Indkvartering på Kilqconquhar Estate og Country Club ligger omkring grunden af ​​ejendommen spænder fra slot suiter, villaer og historiske hytter i udkanten af ​​?? ejendommen. Indkvartering består af to, tre og fire soveværelser og har deres egne unikke egenskaber. Faciliteter fundet i ejendommene kan variere med hytter, der har deres egen private have og boblebade i de tre soveværelser villaer. Indkvarteringen på ejendommen har et udstyret køkken som standard, mindst to badeværelser, en stue og spiseplads, to fjernsyn, en dvd-afspiller og gratis trådløs internetadgang.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Filmudlejning
  Resort faciliteter
  Sportsbaner / -pladser, Arkade / spillehal, Fitnesscenter, Dampbad, Spa, Spa-tjenester: Massage, Billard eller poolbord, Indendørs swimmingpool, Sauna, Onsite - Swimmingpool - børn: Ja, Tøjvask
  Nærliggende faciliteter
  ATM / bank, Natklub (23.0 mi), Medicinsk facilitet (1.0 mi)
  Lufthavn
  Edinburgh - 43 miles

  Tjek ind / ud
  Fredag ​​eller lørdag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Villa 83 er en 3 dobbeltseng (alle med eget bad) fritliggende bungalow (8 sovepladser) i et meget stille hjørne af ejendommen. Den store opholdsstue i åbent plan, spiseplads og veludstyret køkken har stor plads og komfort. Haveområdet tillader udendørs underholdning - grill osv.

  Inden for rækkevidde er de historiske havnebyer Elie, St. Monans, Pittenweem, Anstruther, Crail, som alle tilbyder en fantastisk natur, mad og fritidsaktiviteter. Strandfonten ved Elie (ca. 1 km) giver enestående udsigt over den store sandstrand, der serveres af barer og restauranter, der leverer et bredt udvalg af lokale fødevarer. St. Andrews (12Miles) er juvelen i kronen for alt det kulturelle og sportslige plus miles af uspolerede strande.
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 4650 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.