Billede af The Regency Club Tenerife, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare Bargain at
Regency Club Tenerife
Tenerife


Tilbud: £ 1,700 *
Feriested: Regency Club Tenerife
Land: Tenerife
Uge: 05
Sæson: Høj
Størrelse: Studio

Lav en forespørgsel
The Regency Club Tenerife, Calle Cataluña 2, Urbanización Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privacy Policy for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Kun fem minutter fra Playa de las Americas på Tenerife, Spanien, Er hvor du finder timeshare På Regency Club Tenerife. Dette livlige og luksuriøse feriested har masser af solskin beliggende i forhøjet position, der vender ud over Torviscas og det sprudlende hav ud over. Feriestedet består af 90 lejligheder fordelt på studio-to-soveværelsesenheder, og alle er indrettet til en designer standard med komplet køkkenudstyr, havudsigt og balkoner eller terrasser til din nydelse. Solbade på poolterrassen mellem dips i poolen og nyd de daglige specialiteter, der serveres af hotellets poolbar og restauranter. Hvis du vil holde mere aktiv, skal du besøge squashbanen eller gymnastiksalen for nogle ferie fitness.

  Børnene vil elske ikke kun børnenes klub og natlig underholdning, men også tæt på Octopus Water Park, hvor de får endeløs sjov på vandrutschebane og endda se delfin shows. Denne ejendom er omfattet af Regency Resorts 'paraply, som er ved at fejre sit tredivte år for at give ferie i Tenerife, og det er nemt at se hvorfor. For garanteret sjov hvert år, Rejse og fritid gruppe Anbefaler at overveje timeshare Med Regency Club Tenerife.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Køkken (Alle enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
  Resort faciliteter
  Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Tøjvask, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin,
  Nærliggende faciliteter
  Strand (1.0 miles), Bådsejlads (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (8.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Dykning (1.0 miles) , Shoppingområde (1.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vandski (1.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles),
  Lufthavn
  Reina Sofia - (12 miles - 19 km)

  Tjek ind / ud
  Fredag ​​tirsdag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Vi har haft vores studie på Regency Club siden 1996. Klubben er meget velholdt og nyder den eftertragtede Golden Crown-status. Der tilbydes mange aktiviteter samt et hyggeligt SPA og et indkøbscenter inden for gåafstand. Vi sælger vores timeshare, da vi har nået en bestemt alder og ikke længere kan bruge studiet. Vi er sikre på, at du vil nyde det så meget som vi har.
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 6904 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.