Billede af Auchrannie Country Club, Skotland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Auchrannie Country Club
Skotland


Til salg: Pris ved ansøgning *
Feriested: Auchrannie Country Club
Land: Skotland
Uge: 11
Sæson: Hvid
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Brodick, Isle of Arran, KA27 8BZ, Skotland

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Det er svært at forestille sig, hvordan man kan føje til den allerede pletfri skønhed Isle of Arran i Skotland, men Auchrannie Country Club har regnet det ud. Overdådig og luksuriøs, den perfekte timeshare ferien begynder med sine tre separate boliger.

  Romantik og intimitet trives på Auchrannie House Hotel. Hver individuelt designede lounge har store soveværelser, brændende brande og glamourøse badeværelser med regnbruser og badekar. I mellemtiden tilbyder Auchrannie Spa Resort komfort i sine værelser og suiter, der er udstyret med en stue, et køjeseng, en terrasse og et badeværelse med spabad. Endelig, ikke at gå glip af er de luksuriøse indgiver, der tilbyder en betagende udsigt over Glen Cloy.

  Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere forsikrer ikke noget kedeligt øjeblik i Auchrannie Country Club. Med sine varierede faciliteter, inklusive tyve meter indendørs svømmebassiner, damprum, fitnesscenter, sportshal og internetværelse, vil du aldrig kede dig. A Spa er også en destination alene og de tre prisbelønnede restauranter på stedet. For børn venter også den tre-lags indendørs mega soft play. Endelig er feriestedet kun gåafstand til Brodick Castle, golfbaner, butik og strand. Det er simpelthen perfektion.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
  Resort faciliteter
  Børnebassin, Træningsudstyr, Frisør, Gym, Vaskeri, Restaurant, Sauna, Swimmingpool (Indendørs), Spabad / Spabad,
  Nærliggende faciliteter
  Biludlejning (1.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende) Vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
  Lufthavn
  Glasgow - (41 miles - 65 km)

  Tjek ind / ud
  Fredag, lørdag, søndag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 396 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.