Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Sunningdale Village, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Sunningdale Village
Tenerife


Til salg: £ 8,920 *
Feriested: Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Sunningdale Village
Land: Tenerife
Samlet fraktion: 2 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 1240
Sæson: Flydende når som helst
Størrelse: 1 Soveværelse
Type: Lejlighed
Yderligere info: 3.10%

Lav en forespørgsel
Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Fraktioneret ejerskab er en ikke-traditionel type timeshare ejerskab. I stedet for at eje en uge eller to på din feriested, ejer du et stykke af ejendommen selv. Din fordelingspointsallokering giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder langt mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår i år ud. Og i slutningen af ​​dit lejemål er ejendommen solgt, og du modtager en del af overskuddet! Med Club La Costa er du tildelt en række brøkdele, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje. Denne udvej er blot en af ​​mange!

  En anden juvel i CLC World-kronen, Club La Costa i Sunningdale Village er både et stimulerende og afslappende feriested for den kræsne timeshare or Fraktioneret ejerskab køber. Beliggende på den spændende ø Tenerife, Spanien, dette feriested er en ideel pasform for alle - uanset om du bare ønsker at være væk fra dine dage ved poolen eller udforske de smukke omgivende områder.

  Besøg Los Abrigos, en malerisk fiskerby, der byder på utrolige seafood restauranter; Playa de las Americas, hvor du ikke finder nogen ende på festmuligheder; Eller endda Tiede National Park med sit berømte månelandskab.

  Hvis du er en homebody selv på ferie, tilbyder udvej meget i vejen for underholdnings underholdning, organiseret af sin helt egen Team Marina. Den store udendørs pool har sin egen snackbar til måltider ved poolen, og børnene vil nyde den fuldt forvaltede børnebassin og børnebassin. Køb i dagligvarer fra onsitebutikken og pisk op nogle kulinariske lækkerier i dit køkken, og nyd udsigten ud over La Gomera fra din balkon, mens du spiser i komfort. For alt hvad du kunne ønske dig fra timeshare or Fraktioneret ejerskab og mere, Rejse og fritid gruppe Gaver til videresalg Club La Costa i Sunningdale Village.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 168 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.