Foto af Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Spanien


Til salg: £ 23,640 *
Feriested: Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Land: Spanien
Uge: 43
Samlet fraktion: 1 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 1480
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse
Type: Lejlighed
Yderligere info: Ulige år 0.97%

Lav en forespørgsel
Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  En beriget ferieoplevelse venter timeshare Gæster på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale i Tenerife, Spanien. Med over tre tusinde solstråle året rundt er denne eksklusive bolig uden tvivl et meget specielt sted.

  Fra terrassen til din premierlejlighed slår du en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og vandfaldene i de tropiske haver til paradis. I mellemtiden giver varme toner og traditionel indretning inde i et og to soveværelse signatur suiter dig til at trøste mens interessante møbler stykker og sjov retro styling låne karakter til de rummelige afslapningsområder. Indulgence er i orden med luksuriøse faciliteter, herunder et overdådigt soveværelse med en kingsize-seng og overdådige armaturer, en suite boblebad og branded toiletartikler, komplet køkken med Silestone Quartz arbejdsflade og en åben planløsning med et stort tv, Apple TV-boks , Dvd-afspiller og surround sound system.

  Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere laver også de personlige concierge-tjenester på Club La Costa Signature Collection Monterey Royale, der giver dig en overdådig personlig ferieoplevelse. Lige så lækker er køkkenet på Sunset Restaurant, der har en terrasse til dejlig udendørs spisning. I mellemtiden er der også en afslappet poolbar, swimmingpool og levende aftenunderholdning.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 130 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.