Billede af Royal Savoy Resort, Madeira
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Royal Savoy Resort
Madeira


Til salg: £ 2,500 *
Feriested: Royal Savoy Resort
Land: Madeira
Uge: 39
Sæson: Høj
Størrelse: Studio
Yderligere info: toårige lige år

Lav en forespørgsel
Royal Savoy Hotel Madeira, Avenida do Infante, 9004-542 Funchal, Madeira, Portugal

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Den kongelige savoy Madeira er kendt blandt timeshare Ejere for sin rigdom, luksus og fem stjernede indkvartering. Designet specielt for at lade dig sætte pris på den fantastiske atlantiske udsigt fra sin prestigefyldte beliggenhed på Madeira Kyst, byder på feriestedet i alt 172 balkonerede værelser og suiter, alle indrettet med elegance, kvalitet og komfort i tankerne. Det er ikke underligt, at denne udvej har været den stolte modtager af flere eftertragtede priser og bedømt blandt de fineste feriesteder i verden, når du tager højde for de førsteklasses faciliteter: et frodigt subtropisk solarium, flere swimmingpools og privat adgang til havet, gratis Wi- Fi i soveværelser og offentlige områder, en fin restaurant og en cocktailbar med natlig levende musik.

  Feriestedet er ideelt placeret til en kort gåtur i Funchal og dens historiske bymidte og i et hyggeligt kvarter, der er vært for en nærliggende restaurant i nærheden af ​​Michelin. Ikke alene vil du være i sikre hænder med Rejse og fritid gruppe, Men med Royal Savoy Madeira - den seneste udvidelse af en verdensberømt århundredes hotelkæde, vil du købe timeshare, som du kan stole på.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 614 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.