Billede af Pestana Madeira Beach Club, Madeira
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Pestana Madeira Beach Club
Madeira


Til salg: £ 3,500 pr. Uge *
Feriested: Pestana Madeira Beach Club
Land: Madeira
Uge: 16 - 18
Sæson: Midt
Størrelse: Studio

Lav en forespørgsel
Pestana Carlton Madeira Hotel, Largo António Nobre, nº1, 9004-531, Funchal, Madeira, Portugal

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Ved ankomsten til din timeshare i Pestana Madeira Beach Club i Funchal, Portugal, vil du sige, "Bela, bela!" Dette oceaniske paradis tilbyder virkelig overdådige omgivelser - fra sine glasfrontede balkoner, der tilbyder fantastisk havudsigt, mens du ligger i sengen, til dens utrolige position på toppen af ​​klipper, der kigger ud over bugten Funchal og havet hinsides.

  Komfort og stil blander sig i din attraktive suite eller lejlighed - fuldt klimatiseret, du kan slappe af og køle ned efter en dag i solbadet ved infinity poolen eller svede på det omfattende on-site fitnesscenter. Når du har spruced op - eller selvom du ikke har det - tage en tur nedenunder for at vælge imellem en række prisbelønnede restauranter, der tilbyder en god madoplevelse til at lukke dine dage.

  Feriestedet ligger i en ideel beliggenhed tæt på strande og shopping, og i nærheden Funchal er en badeby med en chic, men afslappet atmosfære - et glimrende sted at stoppe for dagen, uanset om du er en familie med børn eller et par på en romantisk flugt. Der er virkelig noget for alle. Med stolthed, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere præsentere Pestana Madeira Beach Club.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
  Resort faciliteter
  Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Frisør, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
  Nærliggende faciliteter
  Casino (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Vandski (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende)
  Lufthavn
  Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)

  Tjek ind / ud
  (Uger) mandag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 958 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.