Foto af The Carrick på Cameron House, Scotland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
The Carrick at Cameron House
Skotland


Til salg: £ 2,000 *
Feriested: The Carrick at Cameron House
Land: Skotland
Uge: 24
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
The Carrick, på Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotland

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  The Carrick at Cameron House ligger kun to miles nord for Cameron House Hotel på den fredelige vestlige bred af Loch Lomond kun 25 miles syd for Glasgow, Skotland. Timeshare der tilbydes på feriestedet består af en blanding af to, tre og fire soveværelser frilagte lodge, alle møbleret og udstyret til en høj standard. Lodges tilbyder panoramaudsigt over Loch Lomond og den omkringliggende bjergskråning og tilbyder også et golfkompleks i hele sæsonen 27-hul. Spabadet er en af ​​de bedste, hvis ikke de bedste kurbade i Skotland, og naturreservatet har aktiviteter som lerduveskytning, ponyridning, vandflyvningsture, tennistyrede kanoture, vandreture, bueskydning, fiskeri og mange flere muligheder for at Vælg imellem.

  Golfkomplekset består af to kurser; The Carrick og The Wee Demon. Carrick består af 18 huller med udsigt over det skotske højland og lavlandet med Ben Lomond i nord og Loch Lomond mod vest. Wee Demon har ni huller, der involverer en blanding af sandfælder og vandfarer for at teste dine færdigheder fuldt ud. På The Carrick finder du The Highland Laddie, der tilbyder skotske tærter, friske supper og drinks til at bære dig gennem din runde.

  Udvej tilbyder en række restauranter, klubhus og en bar, herunder Martin Wishart Michelin-stjernede restaurant, der efterlader masser at se og gøre mens du besøger The Carrick på Cameron House. Uanset om det er en afslappende ferie for dig og din familie, en romantisk ferie eller bare en chance for at drage fordel af golf på dette timeshare udvej.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 1754 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.