Billede af Alpine Club, Østrig
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Alpine Club
Østrig


Til salg: Tilbud *
Udvej: Alpine Club
Land: Østrig
Uge: 16
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Alpine Weg 142, Rohrmoos, Schladming, A-8970, Østrig

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Når du tænker på timeshare Ejerskab, den mest almindelige tanke er sol, hav og sand. Men hvis det er køligere klimaer du har brug for, Rejse og fritid gruppe Har udvej for dig: Alpine Club i Rohrmoos / Schladming, Østrig. Du vil opleve sensationelle udsigt over bjergene lige ud af The Sound of Music, ledsaget af kirkeklokkerne, der opkræves i byen nedenfor. Dette feriested er bygget i traditionel alpin stil og er det ultimative året rundt tilflugtssted, uanset om du leder efter spændingen ved vintersport eller for søerne, dale og østrigsk kultur - herunder nærliggende Salzburg, Mozarts fødested.

Du vil ikke finde bedre skiløb og snowboard betingelser nogen andre steder i verden, hvilket er en af ​​Alpine Clubs store prale. Hvis vintersport ikke er til dig, kan du drage fordel af enhver række aktiviteter i badet som badminton, bordtennis, billard, tennis og meget mere - eller besøge de omkringliggende områder til golf, ridning eller endda picnics i De smukke omgivende parker. Den udvej har også sit eget spa for nogle royal-standard hvile og afslapning. Til timeshare Med forskel kan du ikke gå galt.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Delvis) Tæppe (Alle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool (indendørs) Tennis Sauna Legerum Legeplads Dagligvarebutik Vaskeri Restaurant Snackbar
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (Nærliggende) Langrend (Nærliggende) Downhill Skiing (Nærliggende) Skiskole (Nærliggende) Golf (6.0 miles) Squash (Nærliggende) Ridning (4.0 miles) Fitness Center (Nærliggende) Live Entertainment (Nærliggende) Biludlejning ) Medicinsk facilitet (i nærheden)
Lufthavn
Salzburg - 50.0miles / 80.0km

Tjek ind / ud
lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 4142 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.