Billede af Santa Barbara Golf & Ocean Club, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Santa Barbara Golf & Ocean Club
Tenerife


Til salg: £ 4,900 *
Feriested: Santa Barbara Golf & Ocean Club
Land: Tenerife
Uge: 26
Sæson: Rød
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Av. Del Atlàntico, s / n, 38620 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Vinder af Trip Advisors 2014 Certificate of Excellence og RCI Gold Crown Travel and Leisure Group er stolte af at tilbyde timeshare videresalg på Santa Barbara Golf og Ocean Club. Fundet i Spaniens Tenerife denne udvej gør for en fantastisk komme væk. Feriestedet kan findes blandt allokerende landskaber og smukke blomsterhave. Gæster, der bor på dette familievenlige feriested, kan gøre alt fra at benytte sig af fitnesscentret, slappe af i boblebadet, bruge saunaen eller tage en dukkert i den store pool. Gæsterne på Santa Barbara Golf and Ocean Club kan endda benytte liggestole og nyde en drink i poolbaren med udsigt over havet. Golfentusiaster bør være tilfredse med golfbanen, selvom det anbefales at foretage forudgående bookinger for at undgå skuffelse. Alternativt kan gæsterne bruge putting green eller driving range.

Nærliggende aktiviteter til Santa Barbara Golf og Ocean Club omfatter en ubådsafari, golfbaner, quad biking, dykning, fiskeri og markeder. Timeshare ejere kan endda nyde Reserva Ambiental de San Blas naturreservat. Der er også en række barer og klubber i nærheden, der gør for et aktivt natteliv.

Timeshare til salg på Santa Barbara Golf og Ocean Club kommer i en række studio, et soveværelse, to soveværelse og tre værelses lejligheder. Studiolejlighederne har aircondition, har et rummeligt badeværelse, udstyret køkken, fladskærms-tv og dobbeltseng. Studiolejlighederne her alle omfatter en individuel balkon typisk med udsigt ud mod havet. Lejligheder med 1 soveværelse har en kingsize-seng og sovesofa i det rummelige opholdsstue for gæster. To værelseslejligheder på Santa Barbara Golf og Ocean Club er ikke kun rummelige og smagfuldt indrettede, men har også to badeværelser, der gør det nemt at leve mens du nyder din timeshare. Lejligheder med 2 soveværelser har balkon i nogle boliger, en dobbelt sovesofa, kingsize-seng i soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse. Alle tre værelses lejligheder har balkon.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Supermarked, Handicappede enhed, Elevator / lift, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Squash , Tennis (Nærliggende), Vandski (6.0 miles), Wind Surfing (9.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 66 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.