Billede af Pestana Grand Hotel, Madeira
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Pestana Grand Hotel
Madeira


Til salg: £ 3,995 *
Feriested: Pestana Grand Hotel
Land: Madeira
Uge: 13
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugal

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Pestana Grand Hotel ligger i den sydlige del af Funchal, Madeira, og har fordelene ved et mildt middelhavsklima året rundt - herunder havtemperaturer fra 18C gennem forår og temperaturer mellem 24C og 26C i løbet af sommeren. Dette gør regionen et godt sted at eje timeshare.

Regionen Madeira er berømt for sin vin, god mad, rig historie, kultur og dets smukke landskaber. Øen er også populær for sine udendørs aktiviteter såsom vandreture, golf og dykning på grund af den store ægthed af arter med flere dykkerskoler tilgængelige i lokalområdet.

Pestana Grand Hotel selv tilbyder et venligt og indbydende miljø med en fantastisk udsigt over havet og de høje klipper Cabo Girao. Som en af ​​de sidste resterende oceanfront egenskaber langs kysten af ​​Funchal er det en rigtig skat. Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere mener, at dette feriested er et godt valg, da det tilbyder en bred vifte af funktioner: et smukt fuld service spa med indendørs pool, omfattende udvalg af restauranter, barer og den største hotelpool på øen. Der er også en bred vifte af lokale restauranter plus to supermarkeder i nærheden.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Spillehal, Frisør, Gym, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Spabad /
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Funchal / Santa Catarina - (16 miles - 25 km)

Tjek ind / ud
(Uger) mandagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Denne slående og rummelige lejlighed ligger tæt på toppen af ​​bygningen og tilbyder derfor den mest fantastiske udsigt. Der er tre balkoner omkring lejligheden, som - i alt - tilbyder over 270 graders udsigt. De dejlige udvendige mellemrum betyder, at du kan flytte mellem dem for at være i solskin for alle dagslys timer (eller skyggen hvis du foretrækker)! Ikke kun er udsigten ud til havet, de er også på den ene side langs den smukke kystlinie og den anden mod Funchal.

Der er masser af plads til op til seks personer, med et meget nyttigt køkken og god størrelse soveværelser. Hele komplekset er simpelthen perfekt med sin unikke klippeposition, med en stor udendørs pool og indendørs pool, som er fantastisk både for voksne og børn. Der er en dejlig grund, komplet med masser af palmetræer. Interiøret i de fælles områder er rene, moderne og lyse.

Inden for et minut eller to gange er der et stort udvalg af lokale restauranter og cafeer, der serverer fremragende mad, der er virkelig god værdi, og selvfølgelig også restauranterne i selve Pestana Grand.

Der er gåture langs kysten (i begge retninger), bare fantastisk til en tur til enhver tid i løbet af dagen eller se solen gå ned om aftenen. Som familie har vi så mange utrolige minder om glade tider i denne lejlighed, og på øen som helhed med sine så venlige mennesker og afslappet tempo i livet. Vi føler altid 100% sikkert overalt, vi rejser på øen, selv i Funchal sent på lørdag aften!

For de mennesker, der køber denne lejlighed, kan vi kun håbe, at de kan skabe sådanne minder for sig selv. Weve knyttet et par flere billeder, som forhåbentlig vil hjælpe dig med at give dig mere af en smag af stedet.

Mange tak for at se på denne annonce, og vi håber at høre fra dig.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1050 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.