Foto af Lomakyla Onnenvirta, Finland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare Til Leje på
Lomakyla Onnenvirta
Finland


Til leje fra kun £ 350
Per uge*

Occ. Dato: Kontakt os venligst
Occ. Dag: Kontakt os venligst
Feriested: Lomakyla Onnenvirta
Land: Finland
Uge: 34
Sæson: Rød
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Lomakylä Onnenvirta, Hotelli Korpiselka, Korpitalontie 5, FIN82760, Hoilola, Finland

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

En perfekt tilflugtssted fra civilisationen, Lomakyla Onnenvirta kan findes blandt en stor skov og bondehuse på en bakke med udsigt over Omnenvirta-floden. Beliggende i den pittoreske nordlige Karelen, østlige Finland Gæsterne vil finde en lille række aktiviteter i nærheden i denne landlige beliggenhed, herunder en strand, alpint skiløb, ridning eller besøge en af ​​de lokale landsbyer. Gæsterne finder en restaurant inden for gåafstand plus en købmand og café inden for kørselsafstand.

Alle søger at købe timeshare På Lomakyla Onnenvirta vil finde indkvartering består af minimalistiske studio og to værelses lejligheder inde i træhuse. Gæsterne finder studiolejlighederne og tilbyder et stort udvalg af faciliteter, herunder fjernsyn og delvis køkken. Det delvise køkken er udstyret med mikrobølgeovn, køleskab og to kogeplader, så gæsterne kan spise i, hvis de vælger. Faciliteterne i toværelseslejlighederne omfatter en sauna, pejs, tv og fuldt udstyret køkken med vaskemaskine tørretumbler og opvaskemaskine.

timeshare Ejere på Lomakyla Onnenvirta finder udvej er bygget i en typisk karelsk stil og tilbyder en række faciliteter på stedet, herunder sauna, snescooter og adgang til både på floden. Aktiviteterne på dette feriested består af sejlads, langrend, fiskeri, onsite butikker og en legeplads.

Rejse og fritid gruppe Tror dette ville gøre et vidunderligt valg for alle, der ønsker at købe timeshare Som et middel til at komme væk fra det hele med deres kæledyr i tankerne. Lomakyla Onnenvirta beder gæsterne om at anmelde udvej, inden de fører kæledyr sammen.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, minikøkken / fuld), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (nogle enheder), vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Bådsejlads (Udstyr til rådighed), Langrend, Fiskeri, Sø, Legeplads Område,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (50.0 miles), Strand (3.0 miles), Downhill Ski (31.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (14.0 miles), Medicinsk Udstyr (12.0 miles),
Lufthavn
Joensuu - (50 miles - 80 km)

Tjek ind / ud
lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 802 gange

* Den viste lejepris er en engangsbetaling for hver uge, brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker den periode i belægningsåret - Andre omkostninger kan være gældende.