Billede af Marriotts Village dlle-de-France, Frankrig
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Village dlle-de-France
Frankrig


Til salg: £ 1,500 *
Feriested: Marriotts Village dlle-de-France
Land: Frankrig
Uge: 1 Flydende
Sæson: Sølv
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l'Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Frankrig

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Hvad tænker vi på, når vi tænker på Frankrig? Er det det fantastiske, raffinerede køkken? Musikken spiller på gaderne? Den rige historie og verdensberømte kultur? På Rejse og fritid gruppe, Tænker vi på timeshare Med Marriott's Village D'ile de France, som ligger en kort afstand fra hovedstaden i Paris. Franske byhuse i en pittoresk landskabsindstilling vil hilse på dig ved ankomsten, og du kan vælge din udsigt fra poolen, søen eller golfbanen. Sådanne udsigter er blandt dem, der inspirerede to af verdens største kunstnere: Monet og Van Gogh.

Bagerier serverer friske croissanter og baguetter hver dag er en kort gåtur væk, og udvej er ideelt placeret for adgang til Golf Disneyland Paris I bil eller med jernbane fra stationen Val d'Europe. Hvis det du leder efter blot er en fransk flugt, så har dit værelse og feriestedet selv alle de faciliteter du kan ønske dig: solterrasser, svømmebassiner, spabad, et fitnesscenter, og der er masser af dedikerede børn ' Faciliteter for at sikre, at alle familiemedlemmer altid bliver underholdt. Til din næste timeshare Investering, tænk på Marriott's Village D'ile de France.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-12, 44-51
Guld 13-26, 36-43
Gold Holiday N / A
Platin -27 35, 52


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Virkelig flot, velindrettet udvej, meget rummelig med rene omgivelser i et usædvanligt smukt område i det centrale Frankrig. Masser af aktivitet for børnene, vi havde det sjovt med dem også på Eurodisney, som ligger kun en kort køretur væk på den gratis shuttle-bus, der kører regelmæssigt hele dagen fra udvej. Vi nød virkelig de høje standarder for indkvartering, typisk for Marriott. Det store haveområde på bagsiden af ​​huset var en så fredelig og rolig, at det var noget, vi altid så frem til efter en travl dag - normalt få mest ud af det ved at slappe af der om aftenen og dele en flaske lokal vin.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1962 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.