Billede af Holiday Club Playa Amadores, Gran Canaria
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Holiday Club Playa Amadores
Gran Canaria


Til salg: £ 2,000 *
Feriested: Holiday Club Playa Amadores
Land: Gran Canaria
Uge: 04
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Playa Amadores, Puerto Rico
Mogan, Kanariske Øer, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Playa Amadores Beach Club, der er indstillet i hele året rundt i solen Gran Canaria, Tilbyder det ultimative chill-out tilbagetog. Denne innovative luksus luksusklubben blev skabt specielt med afslapning og VIP-service i tankerne, og hvis det du leder efter i timeshare Ejerskab er en ukompliceret strandferie i en oase af ro, da Rejser & Fritid Gruppe Mener, at dette er udvej for dig.

Stranden er den vigtigste hub af aktivitet og indstillingen er fantastisk - hver aften kan du nyde de fantastiske solnedgange over havet med udsigt over Tenerife og Mount Teide. Afslapning bliver bare ikke bedre, fra din rummelige lejlighed med privat svømmebassin eller spabad på balkonen, til de balinesiske solsenge, VIP lounge sektion og smukke saltvands pool. Du vil bruge din tid på at slappe af i Playa Amadores Beach Clubs fredfyldte miljø af dyrket ro - et usædvanligt og værdifuldt fund i Spanien - og oplev beroligende lounge musik til lydspor dit tilbagetog, med kun en kort gåtur til Puerto Rico for det spændende ø natteliv. Ren stjerneindstilling og service er navnet på spillet på dette timeshare udvej.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Rød 1-52 hele året


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Fiskeri, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Øvelsesudstyr (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Fitness Club (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Spa (Nærliggende)
Lufthavn
Las Palmas - (32 miles - 51 km)

Tjek ind / ud
Lørdag, mandag, onsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2034 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.