Billede af Osborne Apartments, England
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Osborne Lejligheder
England


Til salg: £ 1,300 *
Feriested: Osborne Lejligheder
Land: England
Uge: 01
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse
Yderligere info: 29th December hvert år

Lav en forespørgsel
Hesketh Crescent, Meadfoot Strand, Torquay, Devon TQ1 2LJ, England

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Torquay har tjent sig til kælenavnet 'Den engelske riviera', som burde give dig en ide om den slags hyggelige badeby, hvor du skal tilbringe ferien. Devon er ikke mangel på skønhed og heller ikke små landsbyer, hvor man kan få en clotted cream ice eller en pasty, men Torquay tager virkelig kiks når det kommer til flotte getaways.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere absolut elsker Osborne Lejligheder for sin utrolige udsigt og frisk havluft, sørg for at forfriskende lungerne træt af bylivet. Ud over charmen i selve feriestedet, timeshare giver adgang til ikke kun en indendørs pool, men en opvarmet udendørs en. Det betyder, at du kan svømme udendørs inden for havets øje, alt fra komforten til din luksuriøse bolig.

I løbet af dagen spadseretur langs de prisbelønnede strande, der prikker kysten, måske indulging i et sted af lokale fisk og skaldyr. Følg op med nogle clotted creme, en Devon delikatesse, der lustes overalt i verden. Vender tilbage til Osborne Lejligheder For en nightcap, er du sikker på at møde de samme venlige ansigter, du kender og elsker, da feriegæster kommer tilbage til dette feriested igen og igen.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Dette er en dejlig åben plan stueetagen lejlighed i House 5. Højt loftet opholdsstue med havudsigt fra stuen, der fører til spiseplads, køkken med opvaskemaskine. Dobbelt / soveværelse med badeværelse. Sovepladser 4 i lejligheden med brug af sovesofa i stuen. Ideel til en mindre gruppe eller for dem, der ønsker den nemme adgang en stueetage lejlighed tilbud.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 692 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.