Billede af Marriotts Playa Andaluza, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Playa Andaluza
Spanien


Til salg: £ 12,000 *
Feriested: Marriotts Playa Andaluza
Land: Spanien
Uge: 1 Flydende
Sæson: Guld
Størrelse: 3 Soveværelse
Yderligere info: Haveudsigt

Lav en forespørgsel
Marriott's Playa Andaluza, Ctra. De Cadiz KM 168, Estepona, 29680, Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Charmen, traditionen og elegansen: det kan ikke være andet end Marriott's Playa Andaluza i hjertet af Costa del Sol, Malaga, Spanien. Marriott timeshare resorts er kendt for deres høje standarder, og dette feriested er ikke anderledes. Beliggende på den fantastiske Matas Verde-strand, vil udsigten være storslåede 24 timer om dagen, uanset om du tager en tur langs strandpromenaden eller prøver det lokale køkken på de mange nærliggende spisesteder. Shopping på "Millionaire Paradise" i Puerto Banus er kun et stenkast fra udvej sammen med en hel region af oprindelige andalusiske landsbyer, der overskrider tiden.

Rejse og fritid gruppe Er glade for at byde på timeshare Til videresalg på Marriott's Playa Andaluza, ikke kun på grund af dets rigdom af lokale faciliteter og moderne bekvemmeligheder, men også på grund af dens overflod af luksus-ekstraudstyr, f.eks. Badeværelser, der indeholder ekstra store spabad, et internationalt spa og et pulserende natteliv der Indbegreber alt godt om spansk underholdning. Spil et par runder golf om dagen, mens dine børn har det sjovt i den overvågede børnebassin eller El Torito Kids Club, nyd afslappet spisning ved poolen, udforsk lokale håndværksmarkeder eller bare hvile og slappe af - der er virkelig noget for enhver smag.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-8, 45-50
Guld 9-26, 36-44, 51-52
Gold Holiday N / A
Platin 27-35


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 886 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.