Billede af Costa San Antonio, Malta, Malta
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Costa San Antonio, Malta
Malta


Til salg: £ 2,000 *
Feriested: Costa San Antonio, Malta
Land: Malta
Uge: 2 Flydende
Sæson: Premium
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

timeshare Med Costa San Antonio giver charme, fantastisk værdi for pengene og fremragende faciliteter, alt i den maleriske omgivelser Qawra, Malta. Feriestedet består af næsten tre hundrede værelser - heraf 60 er familiecentreret, otte heraf store suiter, hvoraf den ene er en stor præsident suite. En virkelig middelhavsoplevelse, dit ophold på dette feriested vil bestå af at slappe af så lidt eller så meget som du vil - du kan enten tilbringe dine dage liggende i solskin ved den udendørs infinity pool og spise i de mange fantastiske onsite restauranter, eller du Kan holde sig aktiv med et topmoderne fitnesscenter, udflugter til det lokale område og masser af shopping i nærheden!

Tag en bus i nærliggende Valletta for et væld af kultur, tradition og historie - du vil helt sikkert ikke kede dig med den betagende udsigt, der gav dig på denne særlige udflugt. Hvis stranden er mere din ting, er strandpromenaden blot få minutter fra feriestedet, hvilket betyder at du aldrig er langt fra sol, hav og sand. Til timeshare du vil ønske du ikke behøver at forlade, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Costa San Antonio.

Feriestedet er altomfattende for gamle og videresalgsmedlemmer - til morgenmad, frokost, aftenmåltid og drikkevarer (læskedrikke / vin / øl).


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Legerum, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Dykning, Snackbar, Spa, Svømmebassin ( Indendørs / udendørs), Telefon, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende)
Lufthavn
Malta International - (13 miles - 20 km)

Tjek ind / ud
Lørdag, tirsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 120 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.