Billede af Club Casablanca, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Club Casablanca
Tenerife


Til salg: Tilbud *
Feriested: Club Casablanca
Land: Tenerife
Uge: 18
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Calzada de Martianez 4, Apartado Correos 233, Puerto de la Cruz, De Kanariske Øer, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Club Casablanca i Puerto de la Cruz er et charmerende rejsemål, der byder på det bedste af Tenerife, Spanien. Dens næsten tre hundrede lejligheder har en fantastisk udsigt over Teide og La Orotava-dalen. Gæsterne kan vælge mellem studio, et- og to-soveværelse timeshare Lejlighed enheder til at være vært for deres egen perfekte ferie. De lyse og komfortable værelser har faciliteter såsom et fuldt udstyret køkken og soveværelse med satellit-tv, trådløs internetadgang og badeværelse med hårtørrer. Opgraderet indkvartering giver desuden en stue med sovesofa, spisebord og balkon til spisning og afslapning.

Nyd det gode vejr ved at slappe af i den udendørs swimmingpool, der opvarmes om vinteren. Der er også et dejligt børneområde og en terrasse med liggestole. Alternativt er stranden i Puerto de la Cruz kun ti minutter væk, og swimmingpoolen i Lago Martianez ligger i nærheden. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere foreslår også at forfalde i de mange faciliteter, der præsenteres af Club Casablanca. Disse omfatter en bar-cafeteria, motionscenter, sauna og levende musik og underholdende shows. Der tilbydes også biludlejning, cykelopbevaring, turistinformation og sports- og spilfaciliteter.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Spillelokale, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Bådsejlads (19.0 miles), Casino (1.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (12.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (2.0 miles ), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Sauna (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia - (60 miles - 96 km)

Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, tirsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 618 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.