Billede af Palm Beach Club, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare Bargain at
Palm Beach Club
Tenerife


Tilbud: £ 1,500 *
Feriested: Palm Beach Club
Land: Tenerife
Uge: 33
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Palm Beach Club, Avenida V Centenario, Playa de las Américas, 38660, Adeje, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Beliggende over Playa de las Americas på øen Tenerife, Spanien, Vil du finde den populære timeshare Udvej Palm Beach Club. Find dig fuldstændig forkælet af tre hundrede og tres graders panoramaudsigt over den åbne azurblå himmel og mousserende hav lige ud for sandstrande. Denne udvej kunne ikke være bedre placeret til stranden, som er mindre end et stenkast væk, og også for fantastisk shopping og stilfulde natteliv. Du har fuld adgang til alle de udvej faciliteter og faciliteter-herunder pools, barer og restauranter. Hvis du ønsker at vælge selvforplejning, finder du din lejlighedskøkken fyldt med alt hvad du behøver for at vise dine evner og skabe de perfekte ferieretter til at nyde mens du ser solnedgangen fra din balkon eller terrasse.

Rejse og fritid gruppe Anbefaler stærkt at udforske muligheden for at eje timeshare På Palm Beach Club. Ingen anden udvej vil tilbyde denne grad af nærhed til spændingen ved Tenerife, Og alt der er at se og gøre reef dykning eller snorkling, tag et par runder golf eller tilbringe dagen lounging på en liggestol på Playa de las Americas stranden. Uanset hvad du vælger, kan du ikke gå galt.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Spillehal, Supermarked, Tøjvask, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Telefon, Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Bådsejlads (3.0 miles), Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing ),
Lufthavn
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)

Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Palm Beach Club er en langt etableret og sorter efter Club med en central beliggenhed. Denne lejlighed ligger på 10th gulvfronten, er en af ​​de større lejligheder med fantastisk udsigt. Det har fordel for to balkoner, både med udsigt til stranden og havet, men man ser også over swimmingpoolen langs siden.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1390 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.