Foto af Cameron House, Scotland
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Cameron House
Skotland


Til salg: £ 2,250 *
Feriested: Cameron House
Land: Skotland
Uge: 31
Sæson: Peak
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotland

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

En utroligt imponerende indstilling ved bredden af ​​Loch Lomond, er Cameron House Country Estate en mousserende juvel i Skotlands krone. Gæster og timeshare Ejerne kan forvente en venlig stemning og kun de allerbedste i gæstfrihed fra dette store feriested, som har mange faciliteter, der passer til enhver form for ferie. Nyd dekadent spisning på feriestedets egen restaurant eller i nogen af ​​de omkringliggende spisesteder, og derefter mens du er væk om aftenen, udnytter du fritidsfaciliteterne, herunder swimmingpool med jacuzzi, dampbad og sauna. Børnene er også fuldt forsynet med deres egen pool, et spilområde og aften filmunderholdning. To miles mod nord finder du også The Carrick, Hvor du kan teste dine golfkompetencer på enten hovedret eller det risikofyldte, ni-hullers Wee Demon-kursus.

Uanset om det bestiller dig et bord på en restaurant eller anbefaler lokale attraktioner, der passer til enhver smag, er der intet for mange problemer for personalet her, der mener, at service med et personligt præg er af største vigtighed. Hvis du leder efter en malerisk skotsk flugt og en fantastisk introduktion til Loch Lomond, så kig ikke længere. Rejse og fritid gruppe forventer timeshare Feriesteder af højeste kaliber, og Cameron House Country Estate opfylder alle standarder.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Bådsejlads, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Legerum, Golf, Gym, Sø, Vaskeri, Restaurant, Sauna, Squash, Svømmebassin (Indendørs), Telefon, Tennis, Vandski, Whirlpool / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Casino (20.0 miles), Downhill Skiing (56.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Skiskole (56.0 miles),
Lufthavn
Glasgow - (20 miles - 32 km)

Tjek ind / ud
Lørdag SøndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Vi har altid nydt vores tid på Cameron House. Lodge har været et godt sted for os at slappe af og nyde familie tid sammen, med masser af aktiviteter for alle at gøre. Spænder fra den fremragende swimmingpool og tilhørende faciliteter til det fuldt udstyrede fitnesscenter og også hytten med udsigt over Wee Demon golfbanen for blot at nævne nogle få. Cameron House har altid tilbudt bedre faciliteter end andre resorts, vi har forsøgt, og det hjælpsomme venlige personale har yderligere forbedret hver ferie.

Vores lodge er en 2 + 2 med en stor komfortabel king size seng plus en stor sovesofa. Nu da vores datter er ældre og ikke længere ønsker at tilbringe sin ferie hos os, er det tid til at videregive hytten til en ny ejer.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1724 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.