Billede af Kololi Beach Club, Gambia
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Kololi Beach Club
Gambia


Til salg: £ 500 pr. Uge *
Feriested: Kololi Beach Club
Land: Gambia
Uge: 25 - 26
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
PMB 241, Serrekunda, 4464897, The Gambia

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Har du svært ved at beslutte dig for din næste? timeshare køb? Der er mange faktorer at overveje. Placering, vejr, faciliteter og mange flere ting arbejder sammen. Og hvad med om du leder efter en destination året rundt med alt dette? Det kan være svært at finde det, du leder efter. Men vi har svaret: Kololi Beach Club.

Dette feriestedets hjemsted for The Gambia er fundet på kysten af ​​Vestafrika og er spændende med spændende landskaber og perfekt vejr. Mindre end seks timers flyvning fra Det Forenede Kongerige er det en mid-haul destination med en forskel. Over 540 fuglearter er bosiddende i den grønne habitat. Du kan nyde den eksotiske, men rimeligt prissatte mad til dit hjertes indhold. Og på samme bredde som Barbados og Hawaii kan du drage fordel af året rundt solskin uden ekstremt vejr.

Feriestedet har en beliggenhed ved stranden og er omgivet af tropiske haver. Lejlighederne har private balkoner, der giver en smuk udsigt ud over komplekset. Roen på dette sted vil byde dig velkommen til at sætte dine fødder op og slappe af, vel vidende at i nærheden er der en swimmingpool, strandbar og en strandklubs restaurant. Du kan også nyde den ugentlige grill, terapi center, nærliggende golfbane og meget mere!

Dette feriested er et paradis lige ved stranden. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere synes det er på tide for dig at opdage Kololi Beach Club.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1226 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.