Billede af Heritage Resorts - Marbesa Club, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Heritage Resorts - Marbesa Club
Spanien


Til salg: Tilbud pr. Uge *
Resort: Heritage Resorts - Marbesa Club
Land: Spanien
Uge: 38 - 39
Sæson: Peak
Størrelse: 3 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Urbanizacion Marbesa, Carretera de Cadiz Kilometro 192.8, Marbella 29600, Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Inden for blot miles af verdensberømte Marbella, Spanien, Vil du finde det rolige og fredelige timeshare Udvej af Marbesa Club. Charmerende og enkel, men sprængende med fantastiske faciliteter og lokale faciliteter, tilbyder dette feriested det perfekte ægteskab med afslapning og spænding. Beachfront restauranter, barer og kasinoer er tæt på, og tilbyder dig mange muligheder for hvor du vil tilbringe dine aftener - selvom du måske finder at at se solnedgangen fra din rigelig størrelse balkon er mere din stil. Spisning ind eller ud, der er altid muligheder, der passer til dine ønsker, og alle villaer og lejligheder er fuldt udstyrede, hvis du er en person, der elsker at vise din flair i køkkenet, mens du er væk.

Alle medlemmer har fuld adgang til feriestedets Playa Real strandklubhus - dette omfatter pool-, sauna-, fitness- og jacuzzi-faciliteter samt spisesteder og spisesteder. Det her timeshare Udvej tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, der passer til dine behov, fra lejligheder til par og små familier til villaer, der er store nok til at huse familie og venner. Du kan endda udnytte roomservice, hvis du virkelig vil føle at du er i skødet af luksus! Uanset dine behov, Rejse og fritid gruppe Mener, at Marbesa Club kan opfylde dem alle.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Svømmebassin, Spa, Spa: Massage, Onsite - Swimmingpool - Børn: Ja, Biludlejning, Vaskeri, Udlejning af film
Nærliggende faciliteter
Sportsbaner / Nærliggende, Jacuzzi / Hot Tub (Nærliggende), Hæveautomat / Bank (Nærliggende), Natklub (1.0 mi), Medicinsk facilitet (Nærliggende)
Lufthavn
Malaga - 45kms

Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 834 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.