Billede af Royal Tenerife Country Club, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Royal Tenerife Country Club
Tenerife


Til salg: £ 500 *
Feriested: Royal Tenerife Country Club
Land: Tenerife
Uge: 07
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Royal Tenerife Country Club, Complejo San Andres,
Andres, Golf l Sur, Complejo San Andres, Andres, Calle San Juan de la Rambla, 38620 Santa Cruz, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

En uforglemmelig oplevelse venter på dig timeshare på Royal Tenerife Country Club i solrige Tenerife, Spanien. I det øjeblik du træder ind i udvej, vil du blive mødt af en gennemsigtig følelse af klassisk luksus, der sjældent ses i dag. Spændingerne i det daglige liv slipper simpelthen væk efter at nå din immaculately holdt, kolonialstil lejlighed, møbleret med alt hvad du behøver for en virkelig afslappende ferie. Du vil blive mødt af badeværelser af skinnende marmor, køkkener overfyldte mod cons og rummelige opholdsstue møbleret til den højeste standard af komfort.

timeshare på dette ideelt beliggende feriested tilbyder ikke kun fred og ro, men også chancen for en aktiv ferie, hvis det er mere din stil. Ikke kun er det tæt på Golf del Sur udfordrende kurser, men du har adgang til gymnastiksal, tennis og squashbaner, eller endda følg din oplevelse for eventyr til nærliggende Los Cristianos for nogle hvalsafari. Hvis du hellere vil arbejde med din solbrænding med en god bog, kan du benytte liggestolene på din egen private terrasse sammen med alfresco spisesteder til de varme, bløde aftener. Rejse og fritid gruppe præsenterer Royal Tenerife Country Club for alt hvad du kunne ønske og mere.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Whirlpool / Hot Tub (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børne s Pool, Supermarked, Handicappede enhed, Vaskeri, Legeplads Område, Snackbar, Squash, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Golf (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (3.0 miles), Dykning (4.0 miles), Vandski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles) ,
Lufthavn
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)

Tjek ind / ud
FredagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Nyrenoveret lejlighed. Hovedbadet indeholder nu et vådrum og bad, super king size seng i soveværelse, nye møbler i lejligheden og i haven, gratis bredbånd i lejligheden, fladskærms-tv med en bred vifte af internationale og britiske kanaler, herunder Sky Sports. Ejere betaler ingen gebyr for elektricitet, pengeskab i lejligheden, eller på stedet parkering til rådighed. Vi har tilbragt mange gode år på dette feriested og mere end havde vores penge værd. Det skyldes kun en ændring i personlige forhold, hvorfor vi sælger nu, hvorfor derfor har vi prissat det så konkurrencedygtigt.


Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2312 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.