Billede af Club Cala Blanca, Gran Canaria
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Club Cala Blanca
Gran Canaria


Til salg: Tilbud *
Udvej: Club Cala Blanca
Land: Gran Canaria
Uge: 36
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Cala Blanca, Calle Albaicin, 12, Urbanización Costa Taurito, Mogan, 35138, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Velkommen til Club Cala Blanca, en fantastisk timeshare Resort beliggende på en bjergside med udsigt over havet og giver alle de betagende udsigt, der kun kan ses fra Gran Canaria, Spanien. En del af den anerkendte Diamond Resorts portefølje, denne charmerende skjulte perle vil omslutte dig i en afslappet og indbydende atmosfære og give en fremragende base for at udforske øens berømte vulkanske landskab. Nyd middage på din tiered balkon eller spis på en af ​​mange nærliggende restauranter og tilbringe dine dage slappe af ved poolen med en cocktail.

Dette miniatyrkontinent indeholder nogle af de mest fascinerende attraktioner i Europa, herunder Taurito Bay Beach med sit sorte sand, Puerto de Mogan fiskerby og marina, og selve øen, som nu er udpeget som et UNESCO-biosfærereservat. Forskellige vand sports muligheder er tilgængelige i nærheden, herunder dykning, sejlads, surfing og delfin spotting. Hvis du opholder dig i udvej, skal du tage en picnic på terrassen eller spille tennis, prøve ø og internationalt køkken på hotellets restaurant, og i løbet af dagen i stressfri stil. Rejse og fritid gruppe Er stolte af at præsentere timeshare Til videresalg på Club Cala Blanca.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Fuldt), Køleskab, Fryser, Brødrister, Kaffemaskine, Mikrobølgeovn Owen, Elkedel, Aircondition, TV på væggen, DVD, Radio, CD, stor terrasse med liggestole og bord med 4 stole, sikkerhedsboks, hårtørrer , Strygebræt og strygejern
Resort faciliteter
Biludlejning, Møntvaskeri, Filmudlejning, Legeplads, Wii Tent, Pingpongbord, Poolbord, Bar ved poolen, Scooter / Mopedudlejning, Dykning, Snackbarer, Solarium, Sauna, Jacuzzi, Aromatisk og Medicinsk urte Have
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Bådsejlads (3.0 miles), Casino (19.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (17.0 miles), Ridning (17.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Vandski (3.0 miles) , Wind Surfing (3.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (35 miles - 56 km)

Tjek ind / ud
Lørdag, mandagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1166 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.