Billede af Westgate Vacation Villas, Florida
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Westgate Vacation Villas
Florida


Til salg: Tilbud *
Feriested: Westgate Vacation Villas
Land: Florida
Uge: 44
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Westgate Vacation Villas, 2770 Old Lake Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Westgate Vacation Villas Resort og Spa tilbyder et udvalg af studier, en-og to-værelses fuldt møblerede villaer, hvorfra man kan vælge. Feriestedet ligger kun en kilometer fra Walt Disney World Resort, Orlando, Florida, i en del af Orlando, der er kendt for sine attraktioner, familievenlige restauranter og shopping.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er glade for at rapportere, at udvej har fjorten opvarmede pools, fjorten badesteder og en børnebassin. Yderligere udvej aktiviteter omfatter basketball, tennisbaner, cykeludlejning, spillerum med klassiske spil og air hockey, hestesko, legeplads, minigolf, bådudlejning og beachvolleyball.

Spise på Westgate Vacation Villas Resort og Spa tilbyder et bredt udvalg af muligheder. The Drafts Sports Bar tilbyder en daglig frokost og aftensmad med et udvalg af burgere, pizzaer og appetitvækkere samt et udvalg af udkast og flaskeøl. Andre spisemuligheder omfatter Joe's Pizza, der serverer friske pizzaer til afhentning eller levering, og en Starbucks i pavillonen. Der er også ved poolen barer tilgængelige som tilbyder cocktails, øl og læskedrikke samt et mini marked og deli, så timeshare Ejere på feriestedet kan fylde deres dagligvarer og vide, at alt er til stede.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Børn s Pool, Fiskeri, Spillehal, Supermarked, Sø, Vaskeri, Elevator, Live Underholdning, Legepladsområde, Snackbar, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (60.0 miles), Golf (4.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende)
Lufthavn
Orlando International - (25 miles - 40 km)

Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 646 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.