Billede af Sahara Sunset Club, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Sahara Sunset Club
Spanien


Til salg: £ 1,500 pr. Uge *
Udvej: Sahara Sunset Club
Land: Spanien
Uge: 33 - 34
Sæson: Peak
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Sahara Solnedgang, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Anlagte haver, kosmopolitisk stil og solskinnet venter dig på timeshare Udvej af Sahara Sunset Club på Costa del Sol, Spanien - som altid har været en stift destination for feriegæster. Træd ind i din klimatiserede, hyggelige, men rummelige lejlighed og find dig selv omgivet af traditionel arkitektur med moderne indretningsknap og privat balkon eller terrasse samt komfortable møbler. Du kan endda anmode om en købmandspakke for at hilse på dig ved ankomsten, der indeholder alt hvad du behøver for at få din ferie påbegyndt. Medlemmer af det positive, opmærksomme personale står altid til rådighed for at forbedre dit ophold på enhver måde, de kan, og udvej er fuldt tilgængeligt for dem med yderligere mobilitetskrav.

Nærliggende Malaga og Andalusien byder på kontrasterende oplevelser af 'nye' og 'gamle' Spanien Henholdsvis, og den lokale marina giver en god dag ud. On-site centerpiece Casbah Cafe byder på morgenmadsmenu, eftermiddagsmad og en førsteklasses aftenmiddagsmenu med natlig underholdning, der passer til hele familien. Du vil også finde et bredt udvalg af afslapningsfaciliteter, herunder indendørs og udendørs pools, fitnesscenter, sauna og jacuzzi. Du kan endda forkæle dig selv med en massage! Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare Til videresalg på Sahara Sunset Club, og det er nemt at se hvorfor.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Fuldt) Aircondition (Alle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool (Indendørs / udendørs), Squash, Motion, Udstyr, Gym, Sauna, Whirlpool / Spabad, Spillelokale, Legeplads, Liveunderholdning, Handicapvenlig, Biludlejning, Supermarked, Vaskeri, Restaurant, Snackbar
Nærliggende faciliteter
(Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (2.0 miles), Sø (50.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Downhill Skiing (81.0 miles), Skiskole (81.0 miles), Golf (1.0 miles) ), Tennis (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Casino (1.0 miles), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Facility (Nærliggende), Shopping (Nærliggende)
Lufthavn
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km

Tjek ind / ud
lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Vi er kede af at sælge vores garanterede 2 uge, prime time, timeshare i Diamond Resort's Sahara Sunset. Vores familie bor i Skotland, og på grund af skoleferier kan vi ikke længere tage vores ferie i august. Vores lejlighed har to soveværelser og sover komfortabelt 6 voksne. Det har en fantastisk beliggenhed, tæt på stranden, parken, dophin akvariet og en kort taxitur til førsteklasses golfbaner. Sahara Sunset har fantastiske in-house faciliteter med flere swimmingpools, et væld af fritidsaktiviteter og en førsteklasses restaurant og bar.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 358 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.