Foto af Loch Rannoch Highland Club, Skotland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Loch Rannoch Highland Club
Skotland


Til salg: £ 500 *
Feriested: Loch Rannoch Highland Club
Land: Skotland
Uge: 24
Sæson: Høj
Størrelse: 3 Soveværelse
Yderligere info: Med sauna og parkeringsplads til 2 biler.

Lav en forespørgsel
The Avenue, Kinloch Rannoch, Perthshire, PH16 5PR, Skotland

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Beliggende i naturskønne Perth og Kinross, Loch Rannoch Highland Club er en smuk, fjernbetjening timeshare mulighed, der lover mere end det sædvanlige. Beliggende i landdistrikterne Perthshire, ligger feriestedet lige på lochshore, hvilket giver feriegæster en smag af luksus og evnen til at afbryde forbindelsen fra det hektiske hverdag. Landskabet er ude af denne verden; Dette kommer op igen og igen, og Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker absolut de fem stjernede visninger. Vi kender til rejsende, der vender tilbage år efter år, tilbringe uger i blødninger i seværdighederne og strækker sig på minder om det kommende år.

Skotland er kendt for sine venlige beboere, som omfatter røde hjorte, ottere og sæler, sammen med brændende hårede Jamie Fraser lookalikes. At tage en kaffe ind i vinterhaven betyder, at du vil kunne få øje på disse strålende væsner fra indendørs varme og komfort med udsigt over vandet. Mens dine naboer kan flockes til Malaga eller Algarve, hvil let på, at du har valgt Loch Rannoch Highland Club, og du er i en yderst afslappet ferie væk fra trængsel og travlhed i vores hektiske enogtyvende århundredes liv.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Alle indgiverne er for nylig blevet renoveret til en yderst høj standard, og H.L.9 ser direkte ud over Loch til Schiehallion og andre bjerge ud over. Det største soveværelse har et badeværelse og franske vinduer, der åbner op til en lille gårdhave og indhegnet område. Der er to yderligere soveværelser og et fuldt udstyret badeværelse og sauna.

Den åbne planløsning er på entreplan med et meget veludstyret køkken, spiseplads og komfortabelt opholdsområde, der fører ind i et solrum / vinterhave med udsigt over Loch og bjergene (smuk udsigt). Der er et yderligere lille badeværelse på dette niveau og trappen ned til soveværelserne.

Highland Lodge 9 har to parkeringspladser ved hoveddøren, så det er ideelt for større familier eller at dele med venner. Hele området er naturskønt dejligt, og der er masser at lave og se. Uge 24 er en særlig behagelig årstid at besøge.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 876 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.