Billede af Carlton Club Apartments, England
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Carlton Club Apartments
England


Til salg: £ 1,500 *
Feriested: Carlton Club Apartments
Land: England
Uge: 26
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
East Overcliff Drive, Bournemouth, BH1 3DN, England

Forhør om denne ejendom
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

En udenlandsk ferie er ikke for alle, især når vi er så heldige at bo i et af de smukkeste og mest varierede lande i verden. Bournemouth, på Englands sydkyst, ligger tæt på Jurassic Coast, et verdensarvssted. Med denne unikke klippestrækning at vandre langs kan du blive hårdt presset for at forstå, hvorfor nogen går ud i udlandet.

A timeshare på Carlton Club Apartments er en høj kvalitet mulighed, fantastisk som dit hjem væk fra hjemmet. Beliggende lige i hjertet af badebyen på en klippe med udsigt over havet, skal denne viktorianske bygning ses som at blive troet. Restaurantens høje lofter giver rummet en elegant følelse, støttet af den højeste kvalitet, der serveres for hvert måltid.

Hvis en dukkert i havet virker lidt skræmmende, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere foreslår, at du besøger hotellets pools, enten indendørs eller for rigtig luksus udendørs. Opvarmet hele året, du behøver aldrig at frygte en kølig oplevelse! Feriegæster anbefaler konsekvent Carlton Club Apartments som "fremragende" for tjenesten, som er med et smil; Maden, som er dejlig; og placeringen, som ikke skal slås.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Filmudlejning (gebyrer kan forekomme), eget badeværelse, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-tv med Freeview og gratis Wi-Fi.
Resort faciliteter
Fitnesscenter, Jacuzzi / boblebad, Sauna, Svømmebassin, Salon, Indendørs swimmingpool, Udendørs swimmingpool (sæsonåben), Concierge-reception / tjenester, Flersproget personale, Konferencefaciliteter, Forretningscenter.
Nærliggende faciliteter
Spa Services: Massage, Negle Service, Ansigtsbehandlinger, Posthus, Filmudlejning, Medicinsk facilitet, Valutaveksling, Renseri (1.0 mi)
Lufthavn
London Gatwick - 119 miles eller London Heathrow - 92 miles. -

Tjek ind / ud
lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 962 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.