Billede af Marriotts Canyon Villas i Desert Ridge, USA
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Canyon Villas ved Desert Ridge
USA


Til salg: Tilbud *
Feriested: Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge
Land: USA
Uge: 2 Flydende
Sæson: Platinum
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Marriott's Canyon Villas, 5220 E Marriott Dr, Phoenix, AZ 85054, USA

Forhør om denne ejendom
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Fundet i byen Scottsdale, Arizona USA Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge tilbyder den perfekte blanding af aktiviteter og afslapning med stor familieindkvartering, 36-hul Wildfire Golf Course, fitnesscenter og udendørs swimmingpool. Andre aktiviteter på stedet omfatter tennis og en to-niveau spa med 48 behandlingsrum. Rejse og fritid gruppe tyder timeshare Ejere der bor på Marriott's Canyon Villas tager sig tid til at slentre gennem Old Town Scottsdale, et område kendt for sine modebutikker, kunstgallerier, restauranter, barer og natklubber. Fans af udendørs kan endda tage på vandreture på Camelback Mountain, begge ligger kun en halv times kørsel i bil.

Gæster som bor på Marriott's Canyon Villas, der ønsker at vove sig ud, glæder sig over at høre udvej tilbyder gratis parkering på selve ejendommen. Der er også en busforbindelse fundet i nærheden og onsite biludlejning gjort af Hertz.

timeshare Ejere på Marriott's Canyon Villas vil finde en række aktiviteter på Desert Ridge, herunder et teater, kurbade, børns legecenter og guider blandt andre. Der er også en bred vifte af restauranter i nærheden, der giver masser at vælge imellem.Timeshare til salg på Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge kommer i en række af en og to soveværelser villaer byder på rummelige opholds- og spisestue områder, fuldt udstyrede køkkener, luksus master suiter med king size senge og overdimensioneret badekar. timeshare Ejere der bor her vil finde villaer tilbyder mange hjem gerne bekvemmeligheder, herunder en vaskemaskine / tørretumbler, fjernsyn og dvd-afspiller. Der er også en safeboks på værelset for at hjælpe med at give ro i sindet.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Fitnessrum - Udstyret, Vaskeri Faciliteter, Lås-Off, Restaurant, Swimmingpool - Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Biludlejning, Klubhus, Dag Spa, Underholdning - Live, Fiskeri, Golf, Supermarked / Supermarked, Sø, Tennis
Lufthavn
Phoenix / PHX16 Miles / 26 KM

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 576 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.